Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elvesz feleségül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elvesz feleségül?

Figyelt kérdés
A párommal két éve járunk. Néhány barátját ismerem, de a közösségi oldalon egyszerűen nem akarja kiírni, hogy kapcsolatban vagyunk. Holott az előző két barátnőjét (az egyikkel 2, a másikkal másfél évig járt) kirakta és fotókat is. Ezt onnan tudom, hogy már akkor is gyakran néztem őt, mert tetszett. Aztán mikor a másfél éves kapcsolatának vége lett, rá 4 hónapra összejöttünk. De az a szakítás őt nagyon megviselte. Engem nem akar vállalni? Mit jelent ez? Néha lájkolja a dolgaimat, holott egész nap Facebookozik, ő függő!! Amikor írtam valamit az idővonalára, akkor az sokszor eltűnt. Kitörölte? hogy más ne lássa? Azt mondja szeret, de ha megkérdezem, hogy el is vesz- e feleségül azt mondja igen, de majd, mert még nincs itt az ideje. Szégyell engem?
2016. jún. 10. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Gyerek vagy.
2016. jún. 10. 19:33
 2/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyerek, 26 éves vagyok, a párom 33
2016. jún. 10. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Most komolyan, nekünk, akik nem ismerünk benneteket, el kéne tudnunk dönteni, el akar-e venni majd valamikor abból a tényből, hogy nem írt ki facebook-ra?

Milyen az életben? Hogyan viselkedik kettesben veled? Számíthatsz rá? Együtt éltek? Törődtök egymással? Hogyan viselkedik veled, ha mások is ott vannak?

2016. jún. 10. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem fog elvenni. Egyébként tudhatnád, ha már ilyen okos kislány vagy, hogy ti tulajdonképpen még csak nem is jártok, hiszen nincs kint féészbúkon, tehát nem érvényes.
2016. jún. 10. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
troll-lala :)
2016. jún. 10. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem szívesen dicsekedne veled,mert nem nézel ki jól csak veled van mert még ő se tudja merre,hogy mi...
2016. jún. 10. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Megkerte mar a kezed?
2016. jún. 10. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Lassan egy éve járok a párommal de nem tette ki facebookra ő sem hogy "kapcsolatban van velem" . Neki volt egy komoly kapcsolata amit ki is írt facebookra meg voltak képeik is fent. Nekünk? Egy sincs fent . Nem like-olgatja a képeimet én meg nem írok ki az üzenő falará semmit. Egyikünket sem zavarja és még is együtt vagyunk és semmi problémánk nincs. Az csak facebook nem az életed. Az életet éld a valós életben és kész! Ha nem hozta fel témának nem utalt rá sehogy sem akkor nem kéri meg a kezedet. De 2016-ot írunk. Állj elé és kérdezd meg.
2016. jún. 11. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!