Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet hogy zavarja, hogy nélküle is feltalálom magam, hogy nem függök tőle érzelmileg?
Nem csak arról van szó, hogy valami nyomasztja vagy zavarja, gondja van, és jól esne neki, ha kicsit ápolnád a lelkét? Mikor nem nagyon szól hozzád, azt haragból vagy rossz kedvből teszi? Mindenképp gyerekes, de nem mindegy. Talán ez nem ellened szól, hanem törődésre vágyik. Néha sokaknak igenis kell egy kis abajgatás. 🙂
Beszélgettetek erről?
3#, mégis mit tudsz te mellé tenni? Azt lehagytad. 😅
Kérdező, az én párom is hasonló. Néha van, hogy egyszerűen nem keresi napokig a személyes kontaktot, ha írok neki, alig úgy-ahogy válaszol, csak épp 1-2 szóval, órák múlva, még ha épp otthon van is. Pár nap után oldódik, elkezd többet írni. Nehéz kezelni ilyenkor. Jobb békén hagyni egy kis időre, de eddig mindig csak úgy találkoztunk megint, hogy én felvetettem. Ha megjegyzem neki, hogy nem volt napokig, azt mondja, de hát én sem mentem hozzá, biztos egyedül akartam lenni. 🙄 Amúgy azt szokta mondsni, ha valami bántja, elvonul és helyre teszi magával. Szerintem ezek azok a napok, amik erről szólnak.
És mostanában olvastam Osho egyik könyvében, hogy a férfiaknak is van minden hónapban olyan hormonális kilengésük, mint a nőknek menzeszkor, és a viselkedésük, hangulatuk is megváltozik. Szerintem van benne valami 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!