Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Érzelmileg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez? Érzelmileg, gondolatilag mindig ugyanahhoz a neten megismert személyhez térek vissza.

Figyelt kérdés
Sokakkal beszélgettem már online, de egy srác nem megy ki a fejemből. Felejtődik ha valakivel beszélgetek, de ahogy megszakad a kapcsolat, rögtön ez a srác hiányzik újra. Eleinte nem is tudtam újakkal ismerkedni, annyira őt kerestem mindenkiben. Nem láttam, nem beszéltem vele. Akkor néhány hónapot írogattunk, de már egy éve nem hallottam felőle.
2021. febr. 24. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Na, ez egy érdekes dolog, én is jártam már így - fordított nemekkel persze - és ez elég kellemetlen érzés, szóval átérzem. És ez az amiért a netes barátkozás, ismerkedés veszélyes, mert ha a másik fél eltűnik - azon sokszor nagyon nehéz túllépni, főleg ha szimpatikus is volt a számodra.
2021. febr. 24. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nem talalkoztal vele, ezert csak egy reszet ismerted meg az embernek, a tobbit a kepzeleted kipotolta mindenfele foldi joval. Ez az alomkep hianyzik neked. Ezert erdemes par nap utan talalkozni a masikkal, mert utana ohatatlanul megindul a fantazia es mindig ilyesmi dolgok lesznek belole.
2021. febr. 24. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
A #2es leírt mindent.
2021. febr. 24. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 2-es valaszban ott van minden.
2021. febr. 24. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Olyat adott neked, ami mélyen megérintett, s nagyon vágysz erre. Mi volt vele?
2021. febr. 24. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!