Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kötelessége a házasság alatt ellátni a házimunkákat, mint pl. főzés, mosogatás, takarítás, a nőnek vagy a férfinek?
Ott a pont. Ezért nem fogok soha megházasodni.
Kell a fenének egy akkora púp a hátamra, egy zsarnok kihasználó feleség: "Tartsál csak el! Én majd otthonülök a gyerekekkel!"
A HÁGAI bíróság kimondta,hogy a foglyokat tisztesseges ellátasban kell részesíteni, ezért legalább akkor főzhetne a nő amikor hamarabb hazaér, azonban felezni kell a házimunkát, mi pl szombaton takarítottunk, minden másnap közösen főztünk, a mosás csak mosógép megpakolás és teregetés,
Szóval tök jól meg lehet osztani ezt az egészet, nem is értem miért okoz ez gondot, én takarítom a wc-t fürdőt előszobát, ő konyhát hálót nappalit.
Én vágom a hagymát ő pucolja a krumplit. Nálunk ez teljesen evidens volt.
Ha már így eldöntendő kérdésként teszed fel, akkor a férfinek.
Amúgy azt gondolom hogy 50-50, de látom számodra ez nem opció.
Én a modern házasság híve vagyok.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!