Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha túl sok pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl sok pasinak tetszek?

Figyelt kérdés

Kamasz éveim elején tipikus szürke egér voltam, szemüveggel, kezelhetetlen hullámos hajjal, olyan, akit észre sem vettek. Korral érezett hozzám is a tetszési vágy, hogy ne mindig én legyek a "csúnya", ugyanis emiatt hatalmas önbizalomhiányban szenvedtem, ezért elhatároztam, hogy változtatok magamon.

Most 18 éves vagyok, és állítólag szép. Ami egyrészt jó, ugyanis ma már én is úgy vélem, hogy a legtöbbet kihoztam magamból, és nem kell attól félnem, hogy bárki lefitymál a kinézetem miatt - bár én még mindig egy átlagos lánynak tartom magam-, de a szépség nekem csak arra kellett, hogy megnyugtassam a lelkem, elsősorban magamért akartam tetszeni hogy elűzzem a folytonos elutasítástól való félelmet, nem azért, hogy tapadjanak rám a hímnemű egyedek.

Ugyanis ez a problémám. Eleinte persze tetszett, mikor megnéztek, megdicsértek, mondtak valami hízelgőt, de mikor folyton ciccegnek, beszólogatnak, nyomulnak, amikor átlag 3-szor szólítanak le egy héten ismerkedés céljából, az már nekem sok.

Nem érzem ugyanis, hogy kihívóan viselkednék - ritkán hordok minit vagy kivágott felsőket -, sem azt, hogy kelletem maga, nem szokásom ismeretlenekkel flörtölni, és nem is akarom k*rvának tartani magam.

Viszont nem tud, hogyan kezelhetném ezeket a helyzeteke. Szeretnék úgy is beszélgetni fiúkkal, hogy nem mondják el előtte, milyen szép vagyok, hanem egyszerűen barátként tekintenek rám, és az érdekli őket, ami belül van, nem pedig kívül...

2010. aug. 27. 15:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm az értelmes és segítő jellegű válaszokat. Reméltem, hogy akad olyan, aki nem azzal kezdi, hogy egoista lennék, csupán mert végre meg vagyok elégedve a külsőmmel, és nem közeledek magam felé hatalmas undorral és félelemmel...
2010. aug. 27. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Nézd, msot így az írásodból úgy jöhetett le, de életben lehet tök jófej vagy, így neten ezt eldönteni nehéz, főleg amennyi kamus van.:) Az jó dolog ha szépnek érezheted magad, azzal semmi gond! És ha beszólnak tajparasztok, mert azok szoktak álltalában, ne törödj vele, majd ha lesz barátod és kézenfogva sétálsz vele, biztos nem szólogatnak oda.:D Vagy nem marad foguk legfeljebb.:) A lényeg, hogy ennek örülnöd kéne szerintem, habár én nem vagyok nő, így nem érzem át,de nem is szeretném.:DD A ruha sokat számít, meg a smink, ha kihívóan öltözködsz,azon ne csodálkozz hogy füttyentenek vagy dudálnak.:D Bár nekem sosem volt ez a stílusom, hogy így udvaroljak, mert szerintem gáz.:D Dehát most ezt döntsd el magadban.:) És ne engedj a sok kis szexéhes köcsögnek.:D

F/23

2010. aug. 27. 16:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Taníts, Mester! :) hasonló helyzetben vagyok, mint te voltál régen, de nekem rohadtul nem akar összejönni a "hogyan váljunk dekoratív nővé" projekt. :(

A kérdésedre válaszolva: Ha "visszaváltozol", a mostani problémád megoldódik...

2010. aug. 27. 16:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy kihívóan öltözködnék, még nyáron is hosszú farmerben járok, mert azt kedvelem :) A sminkem mindössze a szemceruzámból áll.

Mindenesetre lehet, hogy örülnöm kellene, de folyton az a félelem kering bennem, hogy én vagyok a hibás.

Mert nem akarok kihívó lenni, ribis, olyan, akit könnyen megkapható, szőke pics*nak néznek - és attól tartok, pont ez történik. De én egyszerűen nem akarok ilyenné válni...

2010. aug. 27. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Erre csak egy dolgot mondhatok:

KÉPET!KÉPET!:D

2010. aug. 27. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Attól még hogy azt mondják, hogy szép vagy még nem biztos hogy egyből be akarnak próbálkozni.Ez egy egyszeű gesztus.-.-
2010. aug. 27. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Attól még nem vagy szőke p*csa.xD :D Elmondásod szerint barátnőm is hasonlóan öltözködik mint te, mondta is nekem hogy volt rádudáltak meg stb. és idegesíti.Mondtam neki hogy ne foglalkozzon vele, vannak tajparasztok, ez van.:) Ő is visszafogottan öltözködött, már lassan 4 éve vele vagyok és teljesen megváltozott öltözködésben és persze jobban is áll neki, de engem nem ez érdekel.:) Majd találsz egy rendes srácot, aki nem egyből a domborulataid figyeli csak, mert azt minden srác megfigyeli szerintem mgé a rendesek is, csak nem mindenki olyan bunkó, hogy csak kihasznál sex miatt egy nőt, van aki többet is akar!;-)

F/23

2010. aug. 27. 16:42
 18/19 A kérdező kommentje:

16:32

Szia! Pedig nem nehéz, hidd el, megvannak a trükkjei :)

Például ne feltétlenül az épp aktuális divatot kövesd, hanem olyan ruhákat viselj, amelyek jól állnak neked, ezzel még az egyéniséged is kiélheted. Garantálom, hogy másnak 1 napi ruhája kerül annyiba, mint ami rajtam összesen 3 napig van :)

Ne használj erős sminket, mert az természetellenes, és sok pasi írja, hogy nem is szereti. Próbálj ki többféle frizurát, és kérd ki a barátnőid véleményét.

Na és mosolyogj, mert az élet szép - azt hiszem, ez a legfontosabb. Ha mosolyogsz, a kisugárzásod boldoggá és széppé válik, és az többet nyom a latba, minthogy van-e rajtad plusz kiló vagy épp kiáll a járomcsontod.

Egyébként "visszaváltozni" nem akarok, mert az, hogy olyan külsőt szerkesztettem magamnak, amelyet el tudok fogadni, erőt adott a kezdeményezhet különböző dolgokban, amiket korábban meg sem mertem volna tenni.

16:34

Nem teszek fel képet:) Nem tartom értelmes dolognak egy anonim oldalra feltenni a képem, hisz számtalan módon vissza lehet élni vele, és ez egy olyan dolog, amit nem lehet eltüntetni, ha kihasználják ellened, sokáig kísért.

2010. aug. 27. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem túldramatizálod. Megállapítják, hogy szép vagy, hát istenem. Én is észre szoktam venni, hogy valakinek szép haja vagy ruhája van, vagy valami más érdekes rajta.
2010. aug. 27. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!