Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl sok pasinak tetszek?
Kamasz éveim elején tipikus szürke egér voltam, szemüveggel, kezelhetetlen hullámos hajjal, olyan, akit észre sem vettek. Korral érezett hozzám is a tetszési vágy, hogy ne mindig én legyek a "csúnya", ugyanis emiatt hatalmas önbizalomhiányban szenvedtem, ezért elhatároztam, hogy változtatok magamon.
Most 18 éves vagyok, és állítólag szép. Ami egyrészt jó, ugyanis ma már én is úgy vélem, hogy a legtöbbet kihoztam magamból, és nem kell attól félnem, hogy bárki lefitymál a kinézetem miatt - bár én még mindig egy átlagos lánynak tartom magam-, de a szépség nekem csak arra kellett, hogy megnyugtassam a lelkem, elsősorban magamért akartam tetszeni hogy elűzzem a folytonos elutasítástól való félelmet, nem azért, hogy tapadjanak rám a hímnemű egyedek.
Ugyanis ez a problémám. Eleinte persze tetszett, mikor megnéztek, megdicsértek, mondtak valami hízelgőt, de mikor folyton ciccegnek, beszólogatnak, nyomulnak, amikor átlag 3-szor szólítanak le egy héten ismerkedés céljából, az már nekem sok.
Nem érzem ugyanis, hogy kihívóan viselkednék - ritkán hordok minit vagy kivágott felsőket -, sem azt, hogy kelletem maga, nem szokásom ismeretlenekkel flörtölni, és nem is akarom k*rvának tartani magam.
Viszont nem tud, hogyan kezelhetném ezeket a helyzeteke. Szeretnék úgy is beszélgetni fiúkkal, hogy nem mondják el előtte, milyen szép vagyok, hanem egyszerűen barátként tekintenek rám, és az érdekli őket, ami belül van, nem pedig kívül...
Álltalábana parasztok szólogatnak be, báris én fiú vagyok és nem udvaroltam paraszt módra sosem, meg a ruha sokat dob a külsőn.:) Meg mit foglalkozol a parasztokkal és egy kicsit beképzelt vagy amúgy.:)
23/F
Most nektek a romantikus stílusú felsőkön mi az extra kihívó? Szerintem amúgy nem is beképzelt a kérdező. Szerintem normálisnak tűnik.
Kedves kérdező!
Más örülne egy ilyen problémának. Biztos helyes az arcod, és szép alakod van, nem tűnsz nagyképűnek, ezért a pasik mernek próbálkozni...
Épp ettől tartottam: hogy beskatulyáznak az egoista tartományba.
Ha beképzelném, hogy hány milliószor hallottam már "szépségem dicséretét", még olyanoktól is, akiktől a legkevésbé vártam, örülnék, hogy most felnyitják a szemem, mert a problémám megszűnne. De azért, mert ti ezt közöltétek velem, nem fognak kevesebben leszólítani az utcán - amit különben nem szeretek, mert tolakodónak tartok -, és nem fogom kevesebbszer hallani, hogy "milyen szép vagy".
Ez ugyanis, mint kérdésemből kiderült, zavar engem. És ahogy írtam, magam nem tartom szép lánynak, megelégszem annyival, hogy átlagosnak érezhetem magam, épp ezért nem értem ezeket a reakciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!