Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a pasinak ha bunkó velem?
Vagy egyaltalan akare?
En nem vennek ra merget hogy tetszel neki.
Nem lehet, hogy túl kedves vagy hozzá? Esetleg úgy érzi, hogy nyomulsz, te meg nem tetszel neki, és azért viselkedik veled undokabbul, mint a többiekkel.
A "nem tetszik, ezért meghúzom a haját" óvodáskorú gyermekekre jellemző, nem középiskolás fiúkra.
"A múlthéten az egyik osztálytársamat elkísérte az orvoshoz...akkora lélekjelenléte volt."
Kibaszott nagy lélekjelenlét, mondhatom. Aki lógni akar egy kicsit a suliból, az ezt csinálja.
Kislány, milyen naiv vagy...
Nem akarlak elkeseríteni,de biztosan nem tetszel neki,ha így viselkedik.Csak gondold bele magad az ő helyzetébe:nem tudja,hogy ő tetszik-e neked(legalább is nem biztos benne) ezért nem akarja azt mondani hogy nem tetszel neki mert fél,hogy mégsem jól vette le a lapot és tényleg nem akarsz úgy közeledni hozzá akkor ezzel nagyon beégne.Ezért marad a bunkózás.Egy idős vagyok veletek,szóval vágom miről van szó :)
(15,fiú)
Nem ertem miert kell lepontozni ha valaki megmondja az igazsagot. Jobb lenne ha amitanank, hogy igen tetszel neki?
Hat szerintem nem tetszel neki, de ne aggodj akad pasi boven akinek tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!