Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A puncs.hu-n milyen testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A puncs.hu-n milyen testi adottságú lányok vannak?

Figyelt kérdés
Az lenne az ajánlatom, hogy beköltöztetném hozzám, használhatná az e-s mercedesemet, nem kellene hozzájárulni a költségekhez(rezsi, étkezés) és még költőpénzt is biztosítanék neki. Ezért a törődés a barátnői minőség nyújtása lenne a kérésem és persze nyilvánvalóan az, hogy előtte egy megbeszélt helyen üljünk le beszélni és megismerkedni, hogy eltudjunk dönteni akarjuk-e egymást. Ez működhet szerintetek? Az oldalon találok erre megfelelő lányt?
2021. júl. 14. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A puncs.hu-ra bárki regisztrálhat... láttam pár profilról képmentést, van, hogy 40+-os Szomszédok Etus hajú félig fogatlan nőszemélyek is felregisztrálnak reménykedve :D. Innentől kezdve meg profilja válogatja. Az, hogy nekik elég-e a rezsi, étkezés, e-merci vezetés meg némi kis költőpénz, attól függ, hogy az adott lány mit gondol arról, mennyit ér meg a társasága, mennyi pénzt akar. Ha neked ez oké így, érdemes megpróbálni, legfeljebb, ha olyan csajba futsz bele, akinek ez nem elég, mert neki sokkal több költőpénz kell mondjuk, vagy ő saját autót akar, akkor kulturáltan kezelni a visszautasítást.
2021. júl. 14. 17:16
 2/3 Tóth Gergely ***** válasza:
32%
Semmivel nem jobb a felhozatal, mint bàrhol máshol. Talán kicsit rosszabb is. Akik sok pénzt akarnak tőled egyáltalán nem olyan kaliberű nők, hogy ez méltányos legyen. Nem vagyok benne biztos, hogy van fent olyan nő, akinek a külseje veri az én külsőmet férfiként, most töltöm be a 30-at. Egyre fontosabb nekem a belső.
2021. szept. 14. 07:16
 3/3 anonim válasza:

Lehet neked akármennyi pénzed, szoba nem állnék veled, mert a krva igekotok hasznalatat se ismered helyesen!

Üdv, egy 22 Monica Belluci testű lány.

2022. aug. 24. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!