Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az érzelem nélküli szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzelem nélküli szex hasznos tapasztalat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy legalább jobban megismered a testiséget, érezni egy másik ember melegségét, csak hát ez nem elég a boldogsághoz, mert a beteljesedéshez nem kerülsz közelebb.

Később párkapcsolatban automatikusan felülíródik az ilyen élmény és teljesen más minőségű lesz vagy azért előjönnek a régi minták?

2021. júl. 14. 14:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

sokan írják, hogy tök hasznos, mert gyakorolni jó dolog.

azért egy nőnek a teste nem feltétlenül arra való, hogy gyakorolgasson rajta valaki, mint egy olcsóbb gitáron, aztán, ha már megyeget a téma, akkor vesz egy stratocastert, vagy hogy kell ezt elképzelni?

2021. júl. 17. 11:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
18-as, márpedig van, ugyanis a vonzalom nem jelenti azt, hogy érzelmek is vannak. Nekem volt egy-két egyéjszakásom, megvolt a vonzalom, persze, de meg ne magyarázd már, hogy egy pár órája megismert emberhez bármilyen érzelmi kötelék fűz. 12-es voltam.
2021. júl. 17. 11:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem szólókat. Tény, hogy egy olyan szexhez semmi nem ér fel, ahol vannak érzelmek és vonzalom is, de az is tény, hogy ahhoz hogy valakivel szexelj, nem kell feltétleül érzelem... Ha egy férfi elmegy k.ához, akkor ott is van érzés?... na ugye hogy nem
2021. júl. 17. 13:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Arra hasznos volt, hogy rájöjjek, teljesen felesleges hajkurászni a szexuális kielégülést önmagában, mert egy idegen, érzelmileg megközelíthetetlen emberrel soha meg sem fogja közelíteni azt az élvezetet, mint amikor szerelemből és szeretetből történik.

A hiányérzet megmaradt, de legalább a sok energiát nem ölöm már bele felesleges körökbe, mert tisztában vagyok vele, hogy ha nem vagyok szerelmes, nem fogom tudni élvezni se.

2021. júl. 17. 17:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha érzelem nélkül akarsz kiégni akkor a tanácsom hasznosabb: nem!
2021. júl. 18. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!