Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzelem nélküli szex hasznos tapasztalat?
Arra gondolok, hogy legalább jobban megismered a testiséget, érezni egy másik ember melegségét, csak hát ez nem elég a boldogsághoz, mert a beteljesedéshez nem kerülsz közelebb.
Később párkapcsolatban automatikusan felülíródik az ilyen élmény és teljesen más minőségű lesz vagy azért előjönnek a régi minták?
Nagyából egyet értek a többiekkel, lehet jó a szex érzelmek nélkül, akár tapasztalatként is, de azért ha szeretik is egymást úgy sokkal jobb. Bár egy ennyire intim dolognál sehogy sem lehet az érzelmeket teljesen kizárni. Még a csak szex és más semmi esetén is, a testi vonzalmon kívül legalább kölcsönös szimpátia, bizalom kell. Az a veszélye, hogy az egyik fél többet is akarhat, nehéz az érzelmeknek parancsolni, és akkor fájni fog neki, ha nincs folytatás.
37F
#10 és ezt honnan tudod, ha nincs viszonyítási alapod? ;)
Legalább emiatt hasznos, nem? :)
Szerintem pedig nincs olyan hogy érzelem nélküli szex. Ahhoz hogy szex legyen kell egy vonzalom akárkivel azért normális ember nem szexel. Egyik fél legalább pedig egy idő után többet fog érezni sajnos.
Egyébként hasznosnak gondolom, sokkal tapasztaltabba tesz a gyakorlás ha akarod ha nem. Több helyzettel megismertet és legközelebb tudni fogod mit hogy csinálj hogy jobb legyen, vagy épp mit ne csinálj többé.
22l
Szerintem nem hasznos, de gondolom ezt mert én nem feküdnék le senkivel akit nem szeretek és nem is tudnék szeretni valakit aki ezt megtudja tenni vagy csak a "tapasztalat" miatt csinálta.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!