Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretném ha írna nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha írna nekem valaki akinek van a tanár diák szerelemben tapasztalata. Van ilyen valaki?

Figyelt kérdés
Érdekel minden vélemény csak kérlek ne bántsatok. Nagyon nem vagyok jól a bőrömben.

2013. máj. 13. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Decuki :) Ne bántsatok.:)
2013. máj. 13. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem volt de aztán az eszem győzött és elutasítottam. Majdnem durva sztori lett... A helyedben nem mennék bele. Az egyetlen dolog amit megbántam.. ha engedtem volna neki akkor elsüllyedtem volna azóta.
2013. máj. 13. 20:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát...sokan szoktak gonoszakat írni :(
2013. máj. 13. 20:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Már annyira benne vagyok hogy szinte ellep a dolog...
2013. máj. 13. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
konkrétabban? Hány éves vagy, mennyi a korkülönbség, ő próbál kö zeleledni vagy neked a plátói nagy szerelem?
2013. máj. 13. 20:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Először csak egyszerű dolgokról beszéltünk de elég hamar váltott személyesba a téma. Nagyon sokat vagyunk együtt persze csak az iskolán belül. A szerelmem viszonozta de persze nem vallottuk be mert az nagy baj lenne. Most csak egy egyszerű nagyon erős barátság látszik kívülről. Egyébként nincs párja szóval nem kell félni hogy tönkremegy az élete. Nem is merem leírni a köztünk lévő korkülönbséget.
2013. máj. 13. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy viszonozta?

Nekem volt ilyen ismerősöm. Hat éve vannak együtt, 12-es gimis volt a lány, mikor összejöttek. Itt tíz év korkülönbség van csak.

Írj egy kicsit többet.

2013. máj. 13. 20:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Megölel...megpuszilta a nyakam, látom ahogy rámnéz. sokat hívogatjuk a másikat. náluk jóval több mint tíz év
2013. máj. 13. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Te mennyi idős vagy?

Tanít? Ha nincs már sok az érettségiig és mindketten szabadok vagytok+ nem tanít, akkor semmi etikátlant nem látok benne. Természetesen diszkréten. Ha ezek közül valamelyik fennáll, akkor hagynám.

Ja, és ne puszilgasson sehol, aki nem akar semmi komolyat tőlem! Rákérdeznék a szándékaira. Addig ne fogdosson.

2013. máj. 13. 21:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Minden rendben van azzal amit írtál. Ez nem nyomulós puszi volt. Én ötletem meg mert olyat mesélt ami miatt nagyon szomorú volt. A puszi pedig nem szándékos volt
2013. máj. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!