Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megtudna engem nevelni?
Egyszerűen elkényeztetett, nagyképű vagyok, túl sokat képzelek magamról, ítélkező vagyok, gyáva, lelki gyenge, akarat gyenge és nem törődöm vagyok... 23 éves felnőtt (férfi) vagyok, csak legszívesebben már változtatnék magamon valahogy, de magamtól nem megy, ha meg nem tudok változni akkor arra gondoltam, hogy megölöm magam akad egy pár jó ötletem erre az esetre. Nem érzem magam teljes értékű férfinak ezért ha magamat nem tudom rá venni akkor valami külső erőnek kellene rá vinnie a változásra. Szorongok ha idegenek társaságában vagyok, egyedül legszívesebben megölném magam, mert azt hiszem senki nem szeret engem és totál magányos vagyok.
Nehéz eset vagyok összefoglalva.
Az öngyilkosság helyett inkább menj el pszichológushoz, sokat segítene, több ismerősöm is így lábalt ki a depresszióból.
Én nem jártam pszichológushoz mert nekem az edzés jelentette a kiutat az öngyűlöletből. Rajtad áll, melyik megoldást választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!