Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki megtudna engem nevelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megtudna engem nevelni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elkényeztetett, nagyképű vagyok, túl sokat képzelek magamról, ítélkező vagyok, gyáva, lelki gyenge, akarat gyenge és nem törődöm vagyok... 23 éves felnőtt (férfi) vagyok, csak legszívesebben már változtatnék magamon valahogy, de magamtól nem megy, ha meg nem tudok változni akkor arra gondoltam, hogy megölöm magam akad egy pár jó ötletem erre az esetre. Nem érzem magam teljes értékű férfinak ezért ha magamat nem tudom rá venni akkor valami külső erőnek kellene rá vinnie a változásra. Szorongok ha idegenek társaságában vagyok, egyedül legszívesebben megölném magam, mert azt hiszem senki nem szeret engem és totál magányos vagyok.

Nehéz eset vagyok összefoglalva.

2021. júl. 13. 15:47
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Reménytelen
Válaszolok inkább...
20 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Miért kéne felnőtt ember létedre bárkinek is megnevelnie? Ha rosszul érzed magad, akkor változtass a viselkedéseden.
2021. júl. 13. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Párszor megvernélek ha az segít
2021. júl. 13. 15:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Lehet az kéne 😅
2021. júl. 13. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichiáter.
2021. júl. 13. 16:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen. Exemet szarrá oltogattam olyan nagy képű volt és sosem változott meg. Magadtól kell. Menj pszichológushoz.
2021. júl. 13. 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
11%
Valószínűleg csak punci kell a farkadra. Volt már csajod?
2021. júl. 13. 16:07
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 Nem még.
2021. júl. 13. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már beismerted magadnak a problémát és fel is vállalod az már fél siker. Akarj változni és menni fog ez magadtól is.
2021. júl. 13. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az öngyilkosság helyett inkább menj el pszichológushoz, sokat segítene, több ismerősöm is így lábalt ki a depresszióból.

Én nem jártam pszichológushoz mert nekem az edzés jelentette a kiutat az öngyűlöletből. Rajtad áll, melyik megoldást választod.

2021. júl. 13. 16:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
csak te tudod saját magadat megváltoztatni
2021. júl. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!