Fiúk! Ti mit reagálnátok ha megtudnátok, hogy megerőszakolták a párodat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 23:21
1/13 anonim válasza:
Úgy viselkednék, hogy biztonságban érezze magát mellettem.
2/13 anonim válasza:
Bántott nő vagyok. A férjem teljesen emberien fogadta, egyáltalán nem számít a kapcsolatunk szempontjából. Amikor először beszéltem róla neki, dühös lett az elkövetőre, de neki is vannak démonjai, ezért erős lélekkel és gyomorral áll az ilyen dolgokhoz.
Bármikor meg tudom vele beszelni, amikor újra es újra feltörnek a rossz emlékek.
3/13 anonim válasza:
Furcsan neznek ra, mert nem elunk olyan eletet, hogy ez elofordulhatna. Utana megkeresnem azt a valakit es en is megeroszakolnam.
5/13 anonim válasza:
Namármost azelőtt, hogy a párom lett, vagy utána?
6/13 anonim válasza:
Az en baratom azt mondta biztos en tehetek rola mert biztos kirivoan öltözök.
7/13 anonim válasza:
*öltöztem
Johogynem azt mondta meg is erdemeltem.
A legtöbb srac bunko paraszt
8/13 anonim válasza:
7
Szerintem inkább csak az van, hogy a bunkó parasztokhoz vonzódsz.
9/13 anonim válasza:
Jah mindog az áldozathibáztatàs. Te sem vagy különb ugy nez ki
10/13 anonim válasza:
Legutobb a faven is volt egy poszt egy csaj irta ki hogy megeröszakoltàk kiraboltàk a rendörök nem tesznek semmit. Neki is olyan kommentek jöttrk hogy kiröhögik elhordjàk mindennek meg hasonlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!