Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek egy átlag magasságú (165 cm) nő hány kilósan a legvonzóbb?

"Kilóban megfelelő, magasság is normális ne irigykedj."
Erre ki a jó franc irigykedne?
170 cm vagyok és 61 kiló, és VÉKONYABB, de mégis formásabb vagyok nála, mivel sportolok, ő meg láthatóan sz.art se ad a testére jelenleg.

Nyugi, te meg csak képszerkesztő programot tudsz használni, anélkül tudod mit látnánk belőled

55-59 kategóriától kezdve, illetve attól felfelé haladva bármelyik kategória lehet nagyon vonzó és taszító is!
55-59 kategória alatt számomra túl vékony az illető, de ez csak egy vélemény!
Valójában így ezt kerdestnagyon nehéz megvalaszolni, mert nem csak attól függ a szépség meg az, hogy valaki "jól néz ki" , hogy hány kiló, hanem függ a csontozattól, az alaktól, attól, hogy hogy oszlik el rajta a súly és hogy formás vagy sem! Ezektől függően lehet valaki bármelyik kategóriában nagyon vonzó, vagy taszító is!
Például ismertem olyan lányt, aki ehhez a magassághoz 70 kg volt és gyönyörű volt formás, szexi,jó alakú, nagyon vonzó és volt olyan is, hogy egy másik lányt ugyanezzel a súllyal nem találtam egyáltalán vonzónak és az a kettősség, bármely kategóriákra igaz lehet!

12
Az ilyen beszólásokkal mit akarsz elérni így látatlanban? :)

11#
Tudod hol vagy te 170cm álmaidban.
Hazudozás az megy

Amúgy a magasság kiderül egy röpke pillanat alatt.
Nálunk van mérőszer oda kell állni mezítláb és annyi. Nem nagy dolog

15
Miért ne lennék 170 cm?! :DDD

18
Szóval azt mondod, hogy aki 165-166 cm magas, az nem lehet 170 cm? Hatalmas felfedezés, ügyes vagy. :'D Szerintem mára már ki is merítetted az agysejtjeidet.
Na de ki mondta, hogy én alacsonyabb vagyok? Azt mondtam, vékonyabb, nem azt, hogy alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!