Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ducibb testesebb csajok ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb testesebb csajok ti milyen pasikkal ismerkedtek szívesebben alkatra? Mer én pl átlag alkatú pasi vagyok és érdekelne ezért kérdem.

Figyelt kérdés

2021. febr. 28. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Én már bármilyennel de nem kellek mert arcom is csúnya
2021. febr. 28. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a kérdés.

Alapvetően bármilyennel.

Mert nekem a belső lényegesen fontosabb,mint a külső.

De mivel husis,duci,kövér vagyok,a szememre vetheti valaki,hogy örüljek,ha egyáltalán találok valakit.Vagy pedig igénytelennek tűnök.

Pedig ez nincsen így.

Valóban mindegy.Válogathatok a pasik közül.Én döntök.

2021. febr. 28. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos testalkattal sincs problémám, de alapvetően nekem azok a pasik tetszenek akiknek van egy kis pocakja, testesebb:). Sem a vékony, sem a kigyúrt pasik nem tetszenek.

Egyébként 175 cm/88 kg vagyok ( homokóra alkat). 125 kg voltam mikor a férjemmel összejöttem 11 éve. Ő 190cm/105 kg.

2021. febr. 28. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen testalkatúval viszont azt vettem észre hiába vagyok duci mégis a vékony pasikat vonzom.
2021. febr. 28. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
#4 semmi köze a testalkatodnak ahhoz, hogy kiket vonzol. Én vékony nőként vonzok hol vékonyat, hol sportosat, hol dagik jönnek ismerkedni, bár azokat lerázom. Ha arányosan telt vagy, még Adinoszoknak is bejöhetsz, ha viszont plöttyedt vagy és aránytalan, akkor örülj bárkinek.
2021. febr. 28. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyennel. Aki szimpatikus és jóképűnek találom.
2021. márc. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!