Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy csak hetente egyszer találkozunk?
Figyelt kérdés
Pont ezért szakítottam vele, de újrakezdtük. Semmi nem áll az útjába (munka, vagy anyagi probléma ami miatt nem jöhetne) ő inkább otthon ül és gépezik, vagy a városban haverozik néha. Nem tudom leszkoktatni erről, mert az eddigi távkapcsolataiban ezt szokta meg, én vagyok neki az első. Én teljesen kivagyok hogy szeretek valakit és több időt akarok vele lenni mint heti 1, programozni, de őt ez nem érdekli, pedig már szétmentünk emiatt nem egyszer. Hiába beszélek vele vagy célozgatok, még telefonon sem beszélünk, csak amikor vissza akart szerezni. Mindenki szerint külsőre és belsőre is jó és csinos nő vagyok.
Mit kellene tennem, én vagyok ennyire rossz?
23/L
2021. júl. 11. 11:36
1/5 anonim válasza:
Nem vagy rossz. Viszont hülyeség volt visszamenni hozzá. Akit érdekelsz, az bizony keresni fog téged, és nem a gép meg a haverok lesznek az elsők. Feleslegesen pazarlod rá az idődet, egy kapcsolathoz 2 ember kell és te itt egyedül vagy.
2/5 anonim válasza:
Nem az. Nézd, ő ilyen és nem is fog megváltozni. Ezt figyelembevéve dönts arról, hogy valóban vele akarsz-e maradni. Hiába kezdtétek újra, nem történt változás és később se fog. Nem lenne jobb olyannal, akinek hozzád hasonlóan van rá igénye, hogy többet találkozzatok? Nem veled van a baj, csak nem illetek össze.
4/5 anonim válasza:
Ha te számára nem vagy ennyire fontos akkor ne erőltesd, a baj nem veled van
5/5 anonim válasza:
Nem veled van a baj, de szakíts vele, nem te vagy az a lány, akivel több időt akar együtt tölteni. Ha igazán szeretne, akkor minden szabadidejében veled szeretne lenni. Legalábbis a kapcsolatok eleje mindig ilyen kortól függetlenül. Még akkor is hiányzik a másik, amikor épp akkor búcsúztatok el egymástól 10 perce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!