Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak miért költenek ennyit hivatásosra, ahelyett hogy egy párkapcsolatba tenné?
Figyelt kérdés
Régebben dolgoztam hivatásosként - 2 évig - voltak vendégeim, sok, akik minden héten legalább egyszer, de inkább kétszer jöttek hozzám ..volt aki végig... Az havonta 80 - 160e forint.
Mindegyik egyedülálló volt, átlagos kinézettel.
Most, hogy a társkeresésben vagyok azt veszem észre a férfiak nem szeretnének semmit, ami anyagi dolog beletenni ebbe a dologba (pl. virág, vacsora stb.)
Miért van ez?
2021. júl. 10. 21:24
11/30 anonim válasza:
"Most, hogy a társkeresésben vagyok azt veszem észre a férfiak nem szeretnének semmit, ami anyagi dolog beletenni ebbe a dologba (pl. virág, vacsora stb.)" Ó, lehet, azért nem költenek rád, mert felismerték benned az egykori "üzletasszonyt" és nem akarnak kismillió ismeretlennel lyuksógorok lenni. Erre gondoltál már?
12/30 anonim válasza:
Utolsó 2:bámulatos, mekkora gyökerek vagytok.
Senkinek nincs hozzá köze, mit dolgozott, másrészt pedig nem kellene áttolni a felelősséget a nőkre a férfiak fillérb*szásáért. Sajnos a ruppótlan és kisstílű, de annál önérzetesebben hőzöngő “férfiak” országa vagyunk.
13/30 anonim válasza:
Ne veszekedjetek már, ez egy szexuális beállítottságú csoport. Én dugni jöttem ide, mindegy milyen áron.
14/30 anonim válasza:
13 ez a beszéd, akkor biztos nem okoz gondot, ha elő kell kapni a kp-t.
15/30 anonim válasza:
Nem okoz gondot, de jobban szeretem ha nem a pénzemért dugunk.
17/30 anonim válasza:
Sosem csinálom magamnak, mindig keresek erre valakit. Innen is találtam már partnert. Igaz egyre nehezebb. Az itt levő nők nagyrésze leszbikus vagy biszex és csak egy harmadikat keres. De a legtöbb nő defektes ahogy én is. Szóval kevés a heteró nő aki a normál szenvedélyes vanília szexet keresi.
18/30 anonim válasza:
Vagy csak kevesebben akarnak ingyen prostik lenni.
19/30 anonim válasza:
Ingyen prosti? Mintha neked nem lenne jó érzés a szex.
20/30 anonim válasza:
"Senkinek nincs hozzá köze, mit dolgozott" Ha ez csak "egy munka", miért is kellene szégyellnie? Nyugodtan vallja be. Hát mi van abban, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!