Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak miért költenek ennyit hivatásosra, ahelyett hogy egy párkapcsolatba tenné?
Régebben dolgoztam hivatásosként - 2 évig - voltak vendégeim, sok, akik minden héten legalább egyszer, de inkább kétszer jöttek hozzám ..volt aki végig... Az havonta 80 - 160e forint.
Mindegyik egyedülálló volt, átlagos kinézettel.
Most, hogy a társkeresésben vagyok azt veszem észre a férfiak nem szeretnének semmit, ami anyagi dolog beletenni ebbe a dologba (pl. virág, vacsora stb.)
Miért van ez?
Megválaszoltad a saját kérdésed a leírással.
Nem szeretnének/ félnek felelősséget vállalni.
Mert kötöttségek, felelősség, pofázások, szülők baromságai, terhesség, összeköltözés, és hasonlók nélkül, 50-ért megrakok egy ilyen nőt, 1 órára: [link]
Ugyanakkor egy átlag Kati, irodai aktatologató csaj mennyibe lenne?
Ja, és az 50-es csaj nem kérdi, hogy milyen a kocsim, hány szobás a lakásom, van-e 3 diplomám, és miért nem vagyok 195 centi magas?
>:)
#6al egyet kell értsek.
Én speciel tudom, h a legutóbbi kapcsolatomban eltört bennem valami. Azóta nem tudok olyan könnyedt,önfeledt lenni, mint ahogy egy nő elvàrnà. Azok a tulajdonsàgaim, amik bàrmennyire előnyösek,azok mind màr csak a kapcsolat előrehaladott àllapotàban jönnek elő.
Hozzàteszem, idén még nem voltam prostinàl.
Kedves Kérdező,
az élettörténeted fenti részét, kérlek, írdd ki a társkereső adatlapodra is. Csak miheztartás végett. Ne vegyen senki zsákbamacskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!