Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó az a 13-14-15-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a 13-14-15-16 éves lányoknak, ha 3-4, néha még annál is több évvel idősebb náluk a pasi? Lányok! Mi abban a jó nektek?

Figyelt kérdés
komolyan nem értem...14/F vagyok és nem tudom megemészteni az információt.
2010. aug. 27. 10:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem akarok belekeveredni a vitába, de nekünk biológia órán is azt tanították, h a lányok előbb érnek testileg és lelkileg is mint a fiúk. Mert h a lányoknak már 9-10 évesen is megjöhet, a fiúknak meg 12-13 évesen szokott első magömlése lenni. Aztán h ez h van a valóságban mindenki eldöntheti magában.
2010. aug. 27. 14:53
 22/25 anonim ***** válasza:
68%

14:32-nek

13:10 vagyok

Apád lehetnék, mérnők vagyok, nekem te ne ugass!

Ha olyan okos vagy akkor mond meg nekem mi az a határozatlan integrál? Legrange-féle maradék tag?

Evapotranszspirométer?

2010. aug. 27. 16:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Na szép.Feltett egy kérdést valaki és mindenki a másik ellen ír.

Egyébként nem értem,miért jó,hogy ennyit beszélünk azokról a tinikről,akik kb. elmehetnének k*rvának,mert úgy viselkednek,öltözködnek.Az viszont nem számít nekik,hogy milyen átlaggal zárták az évet vagy hogy mi lesz vele ha felnő.Csak a k*rváskodás és a buli érdekes.

De álljon már meg a menet.Nem csak ilyen tinik vannak!

Általában 4,5 körül van az átlagom,most rosszabb lett,csak 4,25.Nem járok bulizni,egyszer sem rúgtam még be és nem kezdek ki minden pasival._Na akkor az ilyen lányok milyenek?Ők,vagyis mi vagyunk a normálisak,nemde?

Már elég unalmas,hogy állandóan csak a k*rvákról beszéltek.Hiába írjátok le nekik ezen az oldalon is több százszor,hogy mekkora baromságokat csinálnak nem fogják fel.Szerintük ez így jó és a saját fejük után mennek.Fölösleges ez az egész cirkusz emiatt.

És hogy visszatérjek a kérdésre.

Az érettség nem kortól függ.Lehet valaki 14-15 évesen VISZONYLAG érett és lehet valaki 17-18 évesen is VISZONYLAG éretlen.

És akkor a normálisabb lányokról és fiúkról pedig annyit,hogy aki keres talál.Tehát,kedves 15-17 éves fiúk ne panaszkodjatok,inkább keresgéletek.Megfogjátok találni azt a lányt,akit kereste,csak higgyetek benne.

Egyébként elég durva amiket írtatok a lányokról.

Most nem azért...de miért is kell minket lenézni?

Nem értem.Az nemnormális dolog,hogyha egy 14-15 éves lány k*rvásan öltözködik,viselkedik,de az normális,hogyha megállít egy srác az utcán,bemutatkozik és azt kérdei,hogy nem akarok-e vele lefeküdni?

Velem előfordult már,hogy mentem a városba,amikor megállított egy srác.Bemutatkozott elmondta,hogy 14 éves és hogy meg akar d*gni.Na én elhajtottam a p*csába!

Szóval ezzel azt akarom mondani,hogy vannak k*rvás lányok és vannak fiúk akik szinte csak a lukra játszanak,de ideje lenne ennél tovább lépni,és a normális fiatalokkal foglalkozni,mert ezeket megváltoztatni úgyse fogjátok.

És most már tényleg rövidre zárom a válaszomat,csak még azt akarom írni,hogy az sem mindig igaz amit az idősebb pasi ergo több pénz stb.-ről.Persze a lányok egy része erre hajt,de vannak szegényebb 18 körüli pasik is,akiknek fiatalabb barátnőjük van.

Ismerek is ilyen párt.A lány 16,a fiú 20.Tökéletesen működik a kapcsolatuk már lassan 2 éve,annak ellenére,hogy a pasi nem túl gazdag.

15/L

2010. aug. 27. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:

16:22!

amit a kérdésre írtál, abban igazad van, és az is elismerésre méltó, hogy művelt mérnök ember vagy. DE: miért kell szegény lánynak ilyen közönséges módon visszaszólni? Az első hozzászólásodban nem írtál kort, honnan kellett volna tudnia, hogy hány éves vagy, és főleg, h mi a foglalkozásod? Ezenkívül pedig, tény, hogy amit a lány idézett igaz volt, valóban rosszul írtad. Mivel elég támadó hangnemben írtál, támadva az ő korosztályát, ő is próbálta megvédeni magát, és talált is egy sebezhető pontot. Szerintem a második hozzászólásod pont nem azt mutatja, hogy egy művelt értelmes ember vagy, mert most őszintén: van a foglalkozásodnak és a korodnak bármi köze a témához? Azokat a szakszavakat pedig, amiket leírtál mégis honnan kellene tudnia egy 15 éves lánynak?

Röviden: ha valami nem tetszik, lehet civilizáltan is közölni, ahelyett, hogy mindenféle fellengzős dolgot kiabálunk a levegőbe.

2010. szept. 8. 18:04
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az a "határozatlan integrál, Legrange-féle maradék tag, evapotranszspirométer", de legalább tudok magyarul, helyesen írni!

"mérnők" :DD

Ugatni a kutyák szoktak, te az vagy?

15/L

2010. szept. 8. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!