Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó az a 13-14-15-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a 13-14-15-16 éves lányoknak, ha 3-4, néha még annál is több évvel idősebb náluk a pasi? Lányok! Mi abban a jó nektek?

Figyelt kérdés
komolyan nem értem...14/F vagyok és nem tudom megemészteni az információt.
2010. aug. 27. 10:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

na, akkor itt az ellenpélda: az én barátom egy évvel fiatalabb nálam, és nagyon jól megvagyunk:)

16/L

2010. aug. 27. 11:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Erre egyszer már írtam egy választ még régen. Lényege az volt, mint amit a 11:09-es mondott. Vagyis egy lánnyal azonos korú fiú mindig kevesebbet tud adni a lánynak, mint egy idősebb.

Ez sajnos tény, ha tetszik, ha nem, hogy a lányok 90-95%-a számító. Vagyis mindig a saját jólétét, biztonságát nézi. Ez valahol még érthető, de néha abszurditásba megy át. Például azok a 25-30 éves nők, akiknek gazdag 50 éves barátjuk van.

Nézzünk pár példát:

14 éves csaj. Mit adhat neki egy 14 éves fiú? Elmennek a parkba sétálni, leülnek a játszótérre beszélgetni, vagy fagyiznak. 20 éve még így volt, manapság már nem ez a menő. Amitől menő lesz, azt egy 18-20 éves tudja megadni neki. Vagyis a fiú haveri társaságával elmennek inni, bulizni, esetleg ha van, fuvarozza a csaj seggét kocsival, stb. Ilyenek ellen sajnos a 14 éves fiú esélytelen.

De ez nem csak ilyen fiatalkorban jellemző.

24 éves lány. Fiú is 24, most végzett az egyetemen. Még ha nem is tömegszakmát választott, akkor sem valószínű, hogy egyből elhelyezkedik egy jól menő cégnél, f@sza fizetésért. Ezért mi van? Munkanélküliek, kölcsönöket vesznek fel, épphogy talán kajára jut, nem luxusra. Ellenben egy 35-40 éves befutott üzletember, vagy valaki akinek biztos megélhetése és állása van. Biztonság, nincs nélkülözés, telik luxuscikkekre, utazásra, nagy ház, stb.

Na ezért vannak nekik általában vagy idősebb, vagy pénzesebb barátjuk. Fiúknál fordítva annyir ez nem gy működik. Biztos volt már olyan, hogy a fiú a nő pénze után ment, de nem ez a gyakoribb.

2010. aug. 27. 11:31
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy ilyen kérdést megnézek, akkor mindig azt látom hogy a 14 éves lányok már sokkal érettebbek egy ennyi idős fiúnál. Ha pedig rákérdezek: "Tényleg? Honnan tudod? Milyen adat bizonyítja?" Erre a lány általában csak azt tudja válaszolni hogy "Hát mindenki tudja". Szóval lányok, jobb lenne felébredni! Attól hogy 14-16 évesen már sminkelitek magatokat, festitek a hajatok és műkörmötök van, nem lesztek érettebbek! Én akkor fogom elhinni, hogy egy lány érettebb a kortársainál, ha ezt sosem hangoztatja magáról. Akik ennyi idősen itt mondják hogy "14 wayok és nem wédekeztünk a fijúmmal(21), lehetek terhes? Azt monta hogy egy 14 éves még nem elég felylett a terhességhez, de kezdek egy kicsit féli!" Pár kommenttel később pedig váltig állítja hogy: "Azér van idősebb barátmo, mer sokkal éretttebb wagyok a társajimnlá" Na annak én valahogy nehezen tudok hinni. Azt megértem hogy például msn-en ilyen módon társalogtok mert menőnek találjátok (bár ez sem túl megnyerő), de egy ilyen oldalon azért illene normálisan írni legalább.

Kivételek pedig tényleg vannak, de nem úgy, ahogy ti hiszitek. Azok a kivételek, akik érettebbek kortársaiknál (akár fiú, akár lány) és nem azok, akik nem.

Szóval még egyszer tisztelet a kivételnek.

15/f Nem mondom magamról hogy érett vagyok, mert szerintem nincs jobb dolog annál, hogy a haverokkal bulizunk, lemegyünk focizni, vagy akár csak a gépen összejövünk egy-egy meccsre és teamspeaken szívatjuk egymást. Ja és én is használok szmájlikat :]

2010. aug. 27. 11:34
 14/25 anonim ***** válasza:
40%

"Egy 14 éves lányhoz egy 14 éves fiú olyan lenne, mintha az öccse lenne... A fiúk gyerekesek

Amúgy 14 éves fiúnak még nem is való barátnő"

-Te vagy egy pláza*icsa vagy!

-Vagy csak szimplán idióta vagy!

Ezzel jobban nem is járathattad volna le magad!

2010. aug. 27. 11:49
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem ez a dolog egyre jobban idegesít. Nemrég volt egy kérdés ahol a lány 15, vagy 16 volt a férfi pedig azt hiszem 29.. Ez már szánalom. Én 16 vagyok és nagyon piszkálja a szemem, hogy minden korombeli lányt valami huszonéves csávóval látok, ahol látszik, hogy a hapsi csak kihasználja a kiscsaj naivságát. És az a legnagyobb gond, hogy nekik ez jó. Mert biztonságot nyújtanak, van pénzük, kocsijuk, állásuk. Aztán a korombeli fiúk pedig jönnek ide panaszkodni, hogy miért nincs barátnőjük, mikor nem bánnának vele rosszul, meg rendesek is, csak épp a korban hozzá illő lányok már foglaltak az idősebb pasik által. Térjetek már észhez, a mai lányokon ez az előbb érés egyáltalán nem látszik, mert ahogy nőni kezd a mellük és megjön nekik, rögtön megváltoznak, elkezdenek sminkelni, meg egyebek és ettől nagynak érzik magukat. Egyébként akármelyik ilyen leányzótól megkérdezed, azt fogja állítani, hogy ő bizony érettebb a kortársainál. Nagyon szép...
2010. aug. 27. 12:01
 16/25 anonim ***** válasza:
61%

Nekem 19 éves a barátom, nem pénzért, kocsiért, lakásért vagyok vele. Ez akkora hülyeség, pff.

A korombeliekre csak haverként tudok tekinteni, mert annyira gyerekesek.. :/ Komolyak nem is tudnak lenni.

15/L

2010. aug. 27. 12:10
 17/25 Foorty ***** válasza:
93%

Tökéletesen igaz az, hogy nem a fiúk érettlenek csak a lányok hiszik magukról, hogy ők azok. Egy 14-15 éves lány azt hiszi, hogy ő már olyan érett, hogy fűvel-fával b@szhat, eljátszhatja a nagy menő luxusk_rvát... EZ az amit én nem nevezek érett dolognak. Ha igazán érettek lennének a lányok (mint ahogy ők állítják), akkor gondolkoznának is néha és nem csinálnák ezeket. Lehet maradi gondolkodásom van (ja 18 évesen tuti...), de szerintem egy 14 éves még ne b@sszon, inkább babázzon. De ezt nekik hiába mondja bárki is, mivel ezt látják mindenhol: TV, Internet, Baráti társaság stb és az egész itt van elbaszva! (Magyarul hiába írtam én is ezeket mindenki sz@rik rá)

(soknak nem fog ez tetszeni és lepontoznak...ismét... de úgyis csak azok akik elismerik az igazam és magukra ismertek)

2010. aug. 27. 12:25
 18/25 anonim ***** válasza:
65%

Szóval: utolsónak igaza van!

14 évesen inkábba továbbtanuláson járna az esze a lányoknak nem azon hogy: hú még szűz vagyok, milyen színű legyen a halyam, milyen pózolós félmeztelen képet tegyek közösségi oldalra, berugjak, meg bulizzak!

Ez egy hatalmas nagy baromság hogy érettebbek!

Azért mert sokkal látványosabb testi változásokon mennek keresztül a pubertás kor alatt az ösztrogénszint megnövekedésének köszönhetően attól még nem kellene elmenni az eszüknek, és a korukhoz illő viselkedést kellene tanusítani, amihez az illene hogy a képességeikhez mérten a legjobban teljesítsenek az iskolában, és minél megfelelőbb, minél jobb középiskolát válasszanak.

2010. aug. 27. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
46%

Hahó, emberek! Ti most a k*rva tinikről beszéltek, nem a többiről!!!

A többiek tanulnak is!

Nekem tök jó átlagom van, jó gimibe kerültem, nem iszok, nem járok bulizni, stb. De van egy 19 éves barátom.

Ha ezért "megköveztek" csak titeket minősít...

Szerintem az is szánalmas, ahogy egyesek gondolkodnak - mint pl ti. Csak azokról beszéltek, akiket láttok...

15/L

2010. aug. 27. 14:32
 20/25 anonim ***** válasza:
47%

13:10

Neked is inkább járt volna a tanuláson az eszed.. :))

"halyam" :)))

15/L

2010. aug. 27. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!