Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő lépéseket tesz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő lépéseket tesz egy férfi felé de a férfi elutasítja, akkor utána a nő hogy reagál, hogy dolgozza fel?

Figyelt kérdés

Rögtön tovább tudtok lépni, vagy hosszabb idő kell?

Esetleg más férfival kezdtek foglalkozni?

Nők válaszát várom leginkább!

2021. júl. 6. 17:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj felé, mondd meg, hogy csak alacsony volt az önbizalmad, de amúgy tetszik neked.
2021. júl. 6. 18:32
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha férfi vagy akkor ne rágódj ezen ! Menj kapcsolódj ki és munkád is lesz , hamar !Ha tudod, hogy nem maradt volna veled, akkor miért a rinya ? Gyerünk állj fel és kezdd el élni az életed ! Menj a haverokkal , strandra ott tudtok barátnőzni ! Még fiatal vagy !Ja és kötelező ilyen esetben megnézni a Mintadiák című filmet !
2021. júl. 6. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha szerelmes vagyok, akkor nagyon tud fájni. Ha csak megtetszett és bepróbálkoztam, akkor hamar túlteszem magam és keresek másik alanyt.
2021. júl. 6. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az érzelmi bevonódástól függ. Ha pár órát beszélgettünk, és nem akar randit, akkor nem érzem magam túl rosszul, de ha érzelmileg bevonódtam, vagy egy ideje ismertem az illetőt, nehéz túllendülni rajta. Nemrég volt ilyenben részem, évek óta ismertük egymást a sráccal, "barátok" voltunk, de hitegetett is, nagyon nehéz volt kilépni belőle, szinte úgy kezelem, mint egy szakítást.

Kérdező, szerintem próbáld meg elmondani a lánynak, mi történt, és tegyél lépéseket azért, hogy ez ne történjen meg újra. Ha sikerül, tök jó, ha meg nem sikerül, akkor azon fogod rágni magad, hogy "mi lett volna, ha". Adj a helyzetnek egy lezárást.

2021. júl. 6. 19:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira tetszik, még időben keresd fel és beszélj vele, mert el fogod veszíteni!
2021. júl. 6. 19:42
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Várjatok ! Azt írta a kérdező, hogy úgysem maradt volna mellette. Valamilyen okból írta a kérdező. Akkor el kell dönteni, hogy mit akarok ! Miből gondolod, hogy nem maradna melletted?
2021. júl. 6. 20:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kevés az önbizalma és fél a csalódástól, ezért írhatta.

Gondolom a munkája elvesztése még inkább rontott a helyzeten.

2021. júl. 6. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:
21%
Sok pozitív megerősítést kap a Mintadiák filmből ! Remélem megnézi, mert nem reagált rá !
2021. júl. 6. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:
40%
Így, hogy kiderült a kérdező neme, a nő biztosan nem fog kötélnek állni ezután.
2021. júl. 6. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is keresd fel, beszélj vele erről. Utána már könnyebb lesz hogy tudod mit reagál rá.

8 as voltam

2021. júl. 6. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!