Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő lépéseket tesz egy férfi felé de a férfi elutasítja, akkor utána a nő hogy reagál, hogy dolgozza fel?
Rögtön tovább tudtok lépni, vagy hosszabb idő kell?
Esetleg más férfival kezdtek foglalkozni?
Nők válaszát várom leginkább!
Nekem is az érzelmi bevonódástól függ. Ha pár órát beszélgettünk, és nem akar randit, akkor nem érzem magam túl rosszul, de ha érzelmileg bevonódtam, vagy egy ideje ismertem az illetőt, nehéz túllendülni rajta. Nemrég volt ilyenben részem, évek óta ismertük egymást a sráccal, "barátok" voltunk, de hitegetett is, nagyon nehéz volt kilépni belőle, szinte úgy kezelem, mint egy szakítást.
Kérdező, szerintem próbáld meg elmondani a lánynak, mi történt, és tegyél lépéseket azért, hogy ez ne történjen meg újra. Ha sikerül, tök jó, ha meg nem sikerül, akkor azon fogod rágni magad, hogy "mi lett volna, ha". Adj a helyzetnek egy lezárást.
Kevés az önbizalma és fél a csalódástól, ezért írhatta.
Gondolom a munkája elvesztése még inkább rontott a helyzeten.
Szerintem is keresd fel, beszélj vele erről. Utána már könnyebb lesz hogy tudod mit reagál rá.
8 as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!