Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő lépéseket tesz egy férfi felé de a férfi elutasítja, akkor utána a nő hogy reagál, hogy dolgozza fel?
Rögtön tovább tudtok lépni, vagy hosszabb idő kell?
Esetleg más férfival kezdtek foglalkozni?
Nők válaszát várom leginkább!
Hmm nem baj 5perc múlva jön a következő.
Tehát nem fogok összetörni egy elutasítástól.
Hát, most azért kérdés az, hogy mit jelent az, hogy ez pontosan mit jelent. Szóval, ha csak annyi van, hogy megtetszett egy srác egy hobbi kapcsán, és jelzem, hogy szívesen megismerném jobban, így utasít el, akkor 1-2 órát rosszul érzem magam, aztán továbblépek.
Ha van érzelmi bevonódás, belelovallom magam, esetleg a másik még hitegetett is, mert jót tett az egójának, de amúgy nem akarna semmit, akkor azért nehezebben teszem túl magam rajta.
Én csak akkor kezdek el férfival foglalkozni, ha van, aki érdekel. Pótlékként, hogy jobban érezzem magam egy csalódás után, nem.
A napokban kaptam ilyen elutasítást. Nem mondom hogy nem fáj... vannak érzéseim iránta...
Mivel ő nem akar engem, talán idővel adok esélyt annak aki engem akar.
Most jó egyedül egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!