Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet véget vetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet véget vetni a szeretői viszonynak, úgy, hogy szeretem a nős férfit, de Ő csak használ?

Figyelt kérdés

Több mint két éve tart ez a kapcsolat. Szeretem, de azt is tudom, hogy egy "ürítő lyuknak" használ.

Akik voltak már hasonló helyzetben, azoknak kíváncsi lennék a történetére.

2021. júl. 6. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Majd ha kiszeretsz belőle, vége lesz.
2021. júl. 6. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

hasonló volt nálam is. Annyi különbséggel, hogy nem csak "ürítésre" használt, részéről is megvoltak az érzelmek, sokat programkodtunk, utazgattunk is stb. Nagyon szerettem, élveztem vele minden pillanatot... de nem vált el mégsem. Bő két évig bírtam így, aztán bármennyire fájt, nekem is, azt mondtam nem csinálom ezt így tovább.

Nehéz, de nincs más út.

Pedig ha elvált volna, tuti hozzámentem volna. Persze nem biztos, hogy jó lett volna, de már mindegy is.

2021. júl. 7. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!