Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi szeretői viszonynál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szeretői viszonynál ez lehetséges? 22l

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve szeretője vagyok egy férfinek aki nem titkolja hogy több szeretője is van mellettem.

Az lehetséges hogy érezhet valamit pl kötődést irántam? mert hogy még mindig találkozgatunk, meg mindig keres és próbál velem kommunikálni.

Vagy ez csak a nőknél fordul elő hogy kötődünk?

2021. jún. 27. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfiaknál is előfordul, hogy éreznek a szerető iránt valamit. De így hogy többen vagytok, így már egy kicsit érdekesebb.
2021. jún. 27. 20:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebben én nem látok semmi extrát.
2021. jún. 27. 20:44
 3/12 A kérdező kommentje:

Nyilván ha semleges lennék számára akkor nem keresne,és nem akarna mindig találkozni.

A talit is mindig ő hozza fel, és azt is mondta hogy nem szívesen szeretne velem egy hármasban részt venni, mert félt (2F 1N)

2021. jún. 27. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon naiv vagy.
2021. jún. 27. 20:47
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Semmilyen kötődés nincs csak egy pina vagy neki a sok közül.

Azért érezteti hogy számítasz neki mert így készségesen szopsz és jobb vagy az ágyban.

2021. jún. 27. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, de szerintem nem akar elveszíteni és ezért úgy csinál mint ha kötődne.
2021. jún. 27. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Tipikus manipulativ viselkedes ez a reszerol. Te meg nem latsz az orrodnal tovabb. Ha ugyes, akkor meg nagyon sokaig kitud teged hasznalni, amit ha nem veszel eszre, akkor meg is erdemled. Szivesen tanulnek ettol a ferfitol, nincs kedved bemutatni?
2021. jún. 27. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Szimplán csak rájátszik a trubadúrra és ezzel a hamis "érzet játékkal" tart benne a dugható csajok körében. Ha érezne valamit akkor azt mondaná hogy baby próbáljuk meg komolyan, járjunk együtt és hanyagolom addig a többi puncit. Viszont nem ezt teszi, te meg veszed az ívet.
2021. jún. 27. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem miért magyaráz itt mindenki kihasználásról meg manipulálásról. Egy nő nem lehet szexkapcsolatban csak mert akar dugni? Minket mindig csak kihasználni lehet?:D jesszusom..

Kérdező: lehet valamiféle kötődés benne, hisz 2 év sok idő. Lehet hogy ezidő alatt megkedvelt, főleg ha szoktatok beszélgetni, esetleg ha más program is van szexen kívül. Én is kedveltem azokat a férfiakat, akikkel hosszabb ideje jártam össze, mert természetes valahol, hogy ennyi idő után közelebb kerül hozzád a másik, megismered őt, sz életét, hogy mik történnek vele stb örülsz neki, ha előléptetik vagy történik vele valami jó dolog és elmesélheti a rosszabb napjait is. Viszont ez nem olyan kötődés és nem olyan érzelem, mint a szerelem. Én mindig kötődtem és kedveltem a szexpartnereim, de sosem akartam tőlük többet. Csak mimt ember közelebb került hozzám. Ez teljesen természetes és simán lehet nálatok is ilyesmi. Általában az én partnereim is kedvesek figyelmesek voltak velem, segítettek ha baj van, elmondhattam nekik bármit, szívesen átjöttek ha rossz napom volt és sokszor volt hogy együtt mentünk szórakozni barátokkal, elhívott az ő társaságába stb

Viszont nem derül ki a kérdésedből, hogy arra gondolsz-e, hogy többet érezne irántad vagy hogy te erre vágynál, hogy többet akarjon tőled, esetleg benned már kialakult ez az érzés.. tehát nem tudom miért tetted fel a kérdést, de kötődés önmagában nem jelent sokat és természetes

24N

2021. jún. 27. 21:23
 10/12 A kérdező kommentje:

9

Köszi a normális választ.

Azért tettem fel a kérdést,mert én kötődöm hozzá lehet hogy egy kicsit erősen is,és kíváncsi lennék rá hogy ennyi idő után ő is kötődik hozzám vagy még annyit sem érez.

Kapcsolatot nem szeretnénk egymástól,ezt már az elején leszögeztük meg amúgy is elég idős hozzám ( 40+)

2021. jún. 27. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!