Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi szeretői viszonynál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szeretői viszonynál ez lehetséges? 22l

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve szeretője vagyok egy férfinek aki nem titkolja hogy több szeretője is van mellettem.

Az lehetséges hogy érezhet valamit pl kötődést irántam? mert hogy még mindig találkozgatunk, meg mindig keres és próbál velem kommunikálni.

Vagy ez csak a nőknél fordul elő hogy kötődünk?

2021. jún. 27. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10: íg mostmár értem mire gondolsz. Egyszer előfordult velem is ilyesmi. 2 évig jártunk össze, neki is meg nekem is csak ez az egy partnerünk volt. Sokat voltunk együtt szexen kívül is, közös baráti társaság is volt, meg az ő haverjaival is többször elhívott bandázni, na meg éjszakájat beszélgettünk át, mindig együtt aludtunk stb. Én nem vagyok az az érzelgős fajta, ha valaki csak szexkapcsolat, akkor nem leszek hirtelen szerelmes belé. Viszont nála volt egy fura érzés mindkettőnk részéről. Kedveltük egymást, nagyon jó is volt a szex, de annyira más volt a személyiségünk, életvitelünk, a gondolkodásunk, hogy egyszerűen nem is tudtunk volna elképzelni kapcsolatot egymással, meg olyan rég voltunk csak szexpartnerek, hogy még a gondolat is furcsa volt, hogy pl megfogjuk egymás kezét az utcán:D na de közben meg 2 év sok idő, nagyon kedveltük egymást. Nem volt szerelem, de nem is volt közömbös és a sima 'bírom' kategóriánál többet éreztünk. Nagon fura helyzet alakult ki emiatt, mert hisz kapcsolatot nem akartunk, de abba, ami korábban ment köztünk pont annyira bekavartak a kusza érzelmek, hogy nem tudott rendesen működni már tovább. Ő elkezdett féltékenykedni, engem meg zavart, ha nem válaszolt hosszú ideig az üzenetemre, kezdett a szex is más lenni, befeszültünk mindketten. Úgyhogy végül ez az érzelmi gubanc vetett véget a dolognak közös megegyezéssel.

Szerintem ha te elkezdtél érezni valamit iránta, akkor menekülj, amíg még tudsz és nem vagy halál szerelmes. Most is nehéz lesz, mert még nem is tudod, de jobban kedveled, mint kéne és hamegszakítod vele a kapcsolatot, akkor jössz majd rá, hogymennyire hiányzik. Szívás. Viszont nem akarsz te egy olyan bonyodalmat az életedbe, hogy vergődj egy ilyen kapcsolatban. Meg szerintem nem is akarsz egy ilyen pasit te párodnak, aki 3-4 csajt kúrogat egyszerre. És az a baj, hogy amennyire én ismerem az embereket és a férfiakat, ők nem fognak téged megszánni. Nagyon kevés az olyan empatikus, korrekt férfi, aki ha azt látja, hogy a nő elkezd belehabarodni, akkor lezárja a viszonyt és nem keresi többet. Az a bevett gyakorlat, hogy visszaélnek az érzéseiddel és nem engednek el, hisz 'felnőtt nő vagy, ha akarsz majd lelépsz', de addigmeg szívesen kúrogat. Persze felelősségvállalás nulla, empátia nulla. Nem érdekli őket, hogy egy szerelmes embernek nem ilyen egyszerű lelépni és ilyenkor a másiknak kell okosabbnak lenni és lezárni a dolgot. Ilyenre ne számíts a mai önző világban. Kíméld meg magad és lépj le. Ha attól könnyebb, előtte ülj le a pasival és mondd meg neki amit érzel, legalább tudni fog róla, te is megszabadulsz a feszültségtől, hiszen tudtára adtad végre. Csak ne hagyd hogy bedumáljon nrked valami hülyeséget, hogy maradj. Sz ilyen férfiak mint ő, nem jó férj alapanyagok ezt elhiheted. És nem most fog megváltozni hirtelen miattad, bármennyire szarul esik ezt hallani. Légy erős és mindig cssk azt tartsd szem előtt, hogy neked hogy lenne jobb.

2021. jún. 27. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok belé szerelmes, csak eléggé kötődöm hozzá, de attól még ezt nem mutatom neki, mert tudom h sajnos ezt kihasználná.

Köszi a sok jó tancsot.

2021. jún. 28. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!