Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet véget vetni a szeretői viszonynak, úgy, hogy
szeretem a nős férfit, de Ő csak használ?
Figyelt kérdés
Több mint két éve tart ez a kapcsolat. Szeretem, de azt is tudom, hogy egy "ürítő lyuknak" használ.
Akik voltak már hasonló helyzetben, azoknak kíváncsi lennék a történetére.
Úgy hogy azt mondod, hogy nem, és ki is tartasz mellette. Nem bonyolult.
2021. júl. 6. 15:24
2/12 anonim válasza:
Egy jó mély levegővel és egy éles huszrávágással.
2021. júl. 6. 15:29
3/12 anonim válasza:
Szenvedés lesz, de hagyd ott.
2021. júl. 6. 15:30
4/12 Ramos ökle válasza:
Ez most olyan kérdés, mint amikor az elhízott ember azt kérdezi, h mozgás nélkül és ugyanannyit kajálva hogy fogyhat le? :D
De már leírták a megoldást:
"Szevasz XY, mostantól nem akarok veled találkozni, kérlek, ne is keress. Szia."
És nem találkozol vele.
"Dehát szeretem"- mondod te. És? Ha valakit/valamit szeretsz, akkor elcseszed miatta az életedet? Vagy örökké a rabja maradsz?
2021. júl. 6. 15:36
5/12 anonim válasza:
sajnos nincs olyan mód, ami ne fájna
2021. júl. 6. 15:44
6/12 Noren1989 válasza:
Előveszed a maradék kis büszkeségedet és megkérdezed magadtól, h valóban ez-e a célod az életeddel (xd).
2021. júl. 6. 15:46
7/12 anonim válasza:
Békességben elköszönsz és keresel valakit aki 0-24 igényt tart rád. Persze lehet hogy nem lesz olyan jóképű és nagy dumás, de az élet a kompromisszumokról szól. Ha ragaszkodsz ahhoz a férfihez, akkor meg tudomásul veszed hogy csak egy részét ismered és nincs mindig ott melletted amikor szükséged lenne rá.
2021. júl. 6. 16:21
8/12 anonim válasza:
Úgy, hogy elkezded többre becsülni magad. Szakítasz, következetesen kitartasz az elhatározásod mellett, majd amikor elmúlik a függőség (mert ez az), akkor keresel egy olyan férfit aki téged, csakis téged fog szeretni, akinek te leszel a hold, a nap és a csillagok egyszerre és nem azért lesz veled, hogy kihasználjon.
2021. júl. 6. 16:22
9/12 anonim válasza:
Te sem szereted őt,csak az ideált amit beleképzelsz meg a saját fantáziádat. Az a férfi akit te szeretsz,egyszerűen nem is létezik, nem több mint valami plátói szerelem részedről. ezt tudatosítsd magadban.
2021. júl. 6. 16:53
10/12 anonim válasza:
Én is voltam ugyanilyen helyzetben. Aztán egyszer csak megelégeltem ezt és megírtam neki, hogy innentől ne keressen soha.
És tartottam magam ehhez. Az első pár hónap pokoli volt, de nagyon megérte!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!