Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nemű vagy és melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nemű vagy és melyik párkapcsolati formát tartod jobbnak?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. júl. 6. 10:40
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok és az élettársi kapcsolatot.
Férfi vagyok és a házasságot.
Nő vagyok és az élettársi kapcsolatot.
Nő vagyok és a házasságot.
32 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Női nem tagja vagyok. Nekem sajna nem a legjobb a véleményem a házasságról, a szüleim rossz példája miatt... Tudom, hogy ez a valakivel való erős szerelem kinyílvánítása, de akik szeretik egymást igazán, az én véleményem alapján nem feltétlenül szükséges ezt megpecsételni egy esküvővel és házassággal. Persze, ha a leendő páromnak ez elengedhetetlennül fontos lesz, akkor megházasodok, de jelenlegi álláspontom szerint nem szeretnék. Ez most lehet, hogy kicsit modernebb felfogás az átlagnál vagy nem is tudom, de az ember a látott példák alapján él, és én nem jó példát láttam, amit nem szeretnék...
2021. júl. 6. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok és a legideálisabb az lenne, hogy se házasság, se élettársi, hanem külön lakva, néha összejárni-elmenni ide-oda. Gyereket nem szeretnék.
2021. júl. 6. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az együtt lakással nem lenne gondom, bár tényleg sok szempontból kényelmesebb egyedül. Nem kell máshoz alkalmazkodni rend, tisztaság téren, reggeli kelés, esti fekvés, stb.

Egyébként egyetértek a 2-essel. Nekem tökéletes a "járogatás".

(nő vagyok)

2021. júl. 6. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és a nálam alszunk-nálad alszunk-ot.
2021. júl. 6. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, és a mingli életformát, azért mert negyven múltam.

(Pest,Heves megye 😉)

2021. júl. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!