Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a kisvárosban egy nálam 10 évvel idősebb férfi (35) akivel nagyon lefeküdnék, de tartok tőle hogy kiderül, mert nagyon sok a közös ismerős? bővebben
Közös kisvárosban élünk (ami ugye elég pletykás, kb. mindenki ismer mindenkit). Én 25N vagyok, a férfi 35, nincs gyereke,nőtlen.
Egy ideje írogatunk egymással, nem sokat, heti szinte 1-2 alkalommal. Jól elpoénkodunk, mélyebb beszélgetésünk nem volt. Eddig egyszer találkoztunk egy buliban, semmi nem történt. Hétvégén beszéltük meg hogy borozgathatnánk.
Lefeküdnék vele, lehetne ez egy nyári kaland-mert hosszútávon nem szeretnék tőle semmit. Viszont tartok tőle, hogy kiderül, mert elég sok a közös ismerős.
Eddig is már volt néhány megvető szó, hogy abban a buliban beszélgettünk és ő vitt haza utána. De jobban a családomtól/testvéreimtől, számukra még mindig 15 éves vagyok...
Nagyon őrlődök most ezen...
Tudom hogy le késze szarni ki mit gondol, de sajnos nem ilyen vagyok. A másik oldalról meg szuper lenne kicsit ellenni nyáron.
Úgy érzem ő kapcsolatot szeretne, vagyis 1-2 alkalommal utalt rá.
Amúgy meg szeptembertől másik országba költözöm, nem szeretnék semmi komolyba belekezdeni.
Ezt mindenképp tisztázni kell majd a legelején, ha lesz is bármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!