Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerős találkozni szeretne velem. Belemenjek? Mi lehet a szándéka?
"mi van, ha elmegyek találkozni, majd a végén megfenyegetnek az exemmel közösen, + leku**áznak, megaláznak"
Felmerül a kérdés, hogy kikkel barátkoztok ti, hogy ez a kérdés felmerülhet?
Kik ezek? Prolik?
Ha felsz barmelyik baratjaval kapcsolatot tartani, akkor ne tedd. Ilyen egyszeru. Minek kenyszeritened bele magadat egy olyan helyzetbe, amiben kenyelmetlenul/veszelyeztetve erezned magadat? Csak nem lehet olyan nehez a sajat biztonsagodat, boldogsagodat eloterbe helyezni ilyen emberekkel szemben...
Amugy meg az alapjan amit irtal rola, szerintem semmi komolyat nem akarna ez a srac.
Köszönöm a válaszaitok!
#6 Kívül valaki jól nézhet ki, foglalkozott velem, az önbecsülésemet az egekbe húzta, nagyon nagy szája volt, sűrűn randira vitt, és ahogy a kérdésben is fent írtam, sok baráti programban részt vettem általa. Ezelőtt egy besült faszim volt, akivel kb évente 1-2x mentem randira, és folyamatosan otthon ültünk. Hamar kiderült, hogy hazudott a drogokról, mert keményen nyomta, pszichiáterhez is járt, és úgy gondoltam én ebből nem kérek. Voltak jó emlékeim is, szóval annyira nem bánom az elfecsérelt 2 hónapot, csináltam már nagyobb hülyeséget is az életben...
Akkor viszont megmondom a srácnak, akiről a kérdés szól, hogy a barátnőm és az exem miatt nem jó ötlet a találkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!