Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyos nők vagy a vékony férfiak vannak rosszabb helyzetben párkeresés szempontjából?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 22:06
1/8 anonim válasza:
A lúzer, antiszociális, kretén incelek. Nemtől függetlenül.
3/8 anonim válasza:
Ez nem alkattól függ, így a kérdés megválaszolhatatlan. PL: Túlsúlyos nő, gyönyörű arc és jó alakja van így is. Vékony férfi, de jóképű, szálkás stb. Ez persze lehet fordítva is, úgy már változnának az esélyek. Szóval szerintem ez nem egy alkati kérdés.
4/8 A kérdező kommentje:
Vékony, magas, ocsmány arcú férfinek mennyi az esélye?
2021. júl. 1. 22:10
5/8 anonim válasza:
Nálam például 0 , mert nem vagyok meleg. :D De 50%, valakinek vagy tetszel, vagy nem.
6/8 anonim válasza:
Ha valóban ocsmány arca van, az sokkal nagyobb hátrány, mint az, hogy vékony.
7/8 anonim válasza:
PÁRkeresés (tehát nem szexpartner) terén szerintem a túlsúlyos nők, vagy ha a vékony férfiakból csak az anorexiás / 10éves kissrác testalkatúakat nézzük csak, akkor talán ők.
8/8 anonim válasza:
Hát mivel a férfiak beérik csak dugással, a nők viszont nem akarnak köpőcsészék lenni, mindkettőnek egyformán rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!