Ha napi másfél liter borról átváltok 2 liter Zero Colára, az májfunkció szempontjából jobb, vagy rosszabb?
a májnak ugyan jobb a zéró cola, de az biztos, hogy a beleidnek meg nagyon nem lesz jó
ahogy írták: ezek az édesítőszerek baromira rákkeltőek...szóval májzsugor helyett vastagbélrák, a problémát ezzel nem oldottad meg, csak jól odébbgörgetted
kedves 4. válaszadó, a kutatások csak a rövidtávú hatásokat mutatják ki, a hosszútávúakat nem
ezek az édesítőszerek még messze nincsenek olyan hosszú ideje a forgalomban, hogy nagy bátran ki lehessen jelenteni, hogy hát ezek tök veszélytelenek
ja, lehet hogy maga az édesítő veszélytelen, csak épp a bomlástermékei nem azok...ugye a metilalkoholnál se a metilalkohol a mérgező, hanem ami lesz belőle
arról nem is beszélve, az édesítős lobbiban mekkora pénz van, simán megtehetik, hogy a kutatásokra nekik tetsző eredmény jöjjön ki...van az a pénz, tudod...
a lepontozást visszaosztottam - ez nekem is megy.
nem kell ehhez "cukorlobbi", a cukor ugyanis létfontosságú a szervezet működéséhez...és nem lehet kiváltani se aszpartámmal, se sztíviával, se szacharózzal
mindazonáltal a cukornak nincs mérgező bomlási terméke, míg a ki tudja hol/milyen minőségben, összetevőkből készült mesterséges édesítőnek pedig éppenséggel lehet
Édesítőnek sincs kb aszpartám úgy van mint húsnak.
Van egy speciális betegség,azoknak tilos hús vagy aszpartám mert nem tudják lebontani agykárosodás nélkül,genetikai rendelenesség.
Max átlagnal bélflórára negativ.
A cukor üres kalória,manapság irodai munka esetén káros
a cukor a szervezet energiaforrása...C6H12O6, tehát nem üres kalória
persze, elő tudja ezt keményítőből is állítani - borzalmasan rossz hatásfokkal, ráadásul az a keményítő aztán valahonnét hiányozni fog
még a cukorbetegeknek is szükségük van cukorra, különben kómába esnek & meghalnak mind
Én túlsúllyal küzdök kb mint a magyarok fele szóval kérdés mennyire is jó ez a energiaforrás.
Félreértes ne essék mert pusztán íz miatt cukrost iszom de nem használ az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!