Emelkedett májfunkció. Mitől?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam labor vizsgálaton a házi orvosom küldött el mert mostanában sok a savam. Csütörtökön mentem az eredményért és azonnal megküldött a sürgősségire mert nagyon emelkedett volt a májfunkció értékek. Be mentem csináltak megint labort, viszont a hétfői labor óta lejjebb mentek az értékek. Annyit mondtak hogy hagyjam abba a fogamzásgátlót és diétázzak. Most tényleg ennyi segítség elég? Hétfőn megyek vissza a házi orvoshoz. Kiváncsi vagyok hogy ő most erre mit fog mondani. Köszönöm előre a válaszokat!
23/L
2017. dec. 9. 12:01
1/4 anonim válasza:
Mi az, ami emelkedett?
Ggt? Gpt? Triglicerid hogy áll?
2/4 Unikornispata válasza:
Ami magas lett,annak olvass utána,hogy mire utalhat.Anyuét múltkor néztem,minden fent van a neten. Használj Máriatövis,sárgarépát,mértékkel olajos magvakat!Kerüld a tartósítószereket,mű kajákat!Jobbulást neked! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a GOT,GPT,GGT magasak nagyon :(
Ma vettem Máriatövis teát. Diéta ezerrel
2017. dec. 9. 13:00
4/4 Unikornispata válasza:
Kitartást!Cékla is jó lehet-persze ha a zöldségosztályon veszed,és elkészíted.Nem a zacskós savanyított változat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!