Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak bizonyos részének miért vonzóbb egy olyan nő, akin “van mit fogni”?
Én ezekkel az "elöl deszka-hátul léc", "csontkollekció" kifejezésekkel nem tudok mit kezdeni. Én nagyon vékony voltam majdnem egész eddigi felnőtt nő életemben (tehát amióta menstruálok) és baromira nem azért, mert diétáztam (vagy sportoltam).
(Ráadásul hátul nem voltam léc, de ez most nem fontos.)
Egyébként most 10-12 kilóval több vagyok és tényleg jobban tetszem férfiaknak. Ez van. (De nem azért lettem több, mert hízókúrát tartottam, hanem más okokból.)
Annyi kiló legyél, ahogyan jól érzed magad a bőrödben.
Vékonyabban sem volt sem nagyobb, sem kisebb a "közönség", akinek bejottem esetleg, mint most "husosan".
Igaz, sosem voltam az a tipikus népszerű lány/nő, de szerencsére akivel eddig szimpatizáltam, az kölcsönös volt, sulyomtol függetlenül. Úgyhogy szerintem a lényeg az, hogy érezd jól magad a bőrödben, sokat dob a kisugarzason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!