Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a főnököm elől elhappol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a főnököm elől elhappoltam a kiszemelt nőt?

Figyelt kérdés

Egyik kolléganőről van szó. Főnök időnként odajárkált hozzá, próbált jópofizni, csak utána nekem panaszkodott a kolléganő, hogy untatja a lakásfelújításával 🤣, de lényeg, hogy végül én vittem ágyba a csajt.

Főnök elég ideges is volt minap, mikor látta, hogy a kolléganő, az én kocsimból szált ki. 🤣 Csak területi főnököm, vagyis huszadik senki, max áztatni tud felfelé, de azt eddig is tette, mert soha nem nyaliztam neki. 🤣

A poén az, hogy a céges hóditásaimat neki köszönhetem, mert munka után mindketten fürdünk, és lecsekkolta, hogy elég nagy a méretem, irigységében meg ezzel szekálódott, meg terjesztette a cégnél.

2021. jún. 29. 14:25
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#20 A fórum sajnos anoním, tehát én is mondhatnám, hogy nő vagyok bármelyik hozzászólásban 😉
2021. jún. 29. 19:28
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván itt csak férfiak válaszolnak

Logikus 😂😂😂

Ostoba😂

2021. jún. 29. 19:41
 23/29 A kérdező kommentje:

"Ostoba😂"

Aki mondja! 🤣

Már bocs, de azért én sem sértegetlek, akkor te sem tedd! Csak tudod, amikor az élettapasztalattal ellentétes válaszok jönnek, akkor erősen megkérdőjelezhető a hozzászóló szavahihetősege, mégha csak a neméről is van szó.

2021. jún. 29. 19:46
 24/29 A kérdező kommentje:
Mellesleg egyszer volt is ilyen beszélgetés, ahol valaki pont azt írta, hogy sok olyan válasz van a fórumon, ahol nőnek adják ki magukat a pasik.
2021. jún. 29. 19:49
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

22 és a többiek

Ne etessétek a trollt. Neki ez az élvezet, ezért ontja futószalagon a kérdéseit és reagál hevesen szinte minden válaszra, lehetőleg úgy, hogy abból vita/veszekedés legyen. A legjobb büntetés az ilyeneknek, ha senki nem reagál a kérdéseikre és akkor "oda a móka".

2021. jún. 29. 19:54
 26/29 A kérdező kommentje:

#25 Nem szoktam futószallagon hülye kérdéseket feltenni, meg szerintem nem szítom a vitát sem, csak van egy véleményem, illetve tapasztalatom. De íme az utolsó kérdéseim, több nem is ebben a témakörben lett feltéve.

[link]

2021. jún. 29. 20:06
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
A nőre koncentrálj, munkahelyet találsz másikat is .
2021. jún. 29. 20:18
 28/29 anonim ***** válasza:
82%

Még nem olvastam végig, de a 8-as hosszászólásodra reagálok.

Te tényleg nem ismered a nőket, ha igaz amit írsz, akkor csak használod őket.

Tényleg nőként mondom, hogy nekem meg a kis mérettel jobb. De nekem sem kell bizonyítanom semmit....

Az pedig tényleg igaz, hogy ha valaki arról beszél, hogy huh a kis pista farka ekkora meg akkora, az engem nem hat meg. Ha meglátom, tetszik a kisurgárzása, és szimpatikus, akkor lehet szex, de csak azért, mert hú neki mekkora van, attól még nem fogok vele lefeküdni.

2021. jún. 30. 08:46
 29/29 anonim ***** válasza:

15-ösre is reagálok, előző voltam.

Exem mérete 18-20 centi kb, nem mértem soha, és vastag is soha nem volt hüvelyi orgazmusom, sőt, hátulról, lovaglóban fájt is, nem tudtam elmenni, sokszor megsértette a hüvelyemet behatoláskor, hiába voltam nedves, szóval nem volt az igazi.

Mostani párom egyenesen kicsi, és van, hogy háromszor elmegyek egy menet alatt lovaglóban, hüvelyen keresztül.

És még mindig azt mondom, hogy nem kell bizonyítanom semmit, te is lehet ugyanúgy nő is, aki csak vitát akar generálni, ennyi. :)

2021. jún. 30. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!