Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a főnököm elől elhappol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a főnököm elől elhappoltam a kiszemelt nőt?

Figyelt kérdés

Egyik kolléganőről van szó. Főnök időnként odajárkált hozzá, próbált jópofizni, csak utána nekem panaszkodott a kolléganő, hogy untatja a lakásfelújításával 🤣, de lényeg, hogy végül én vittem ágyba a csajt.

Főnök elég ideges is volt minap, mikor látta, hogy a kolléganő, az én kocsimból szált ki. 🤣 Csak területi főnököm, vagyis huszadik senki, max áztatni tud felfelé, de azt eddig is tette, mert soha nem nyaliztam neki. 🤣

A poén az, hogy a céges hóditásaimat neki köszönhetem, mert munka után mindketten fürdünk, és lecsekkolta, hogy elég nagy a méretem, irigységében meg ezzel szekálódott, meg terjesztette a cégnél.

2021. jún. 29. 14:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Szólj, ha felébredtél.
2021. jún. 29. 14:29
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

*Bííp bííp*

Mi ez a hang? Óóóóó, a "kamukérdés-jelző" aktivizálódott. Az algoritmus hamar felismerte a kamukérdésekre jellemző retorikát és erős csúsztatásokat. De az i-re a pontot a kérdező "evidensnek gondolt általánosításai" tették fel.

2021. jún. 29. 14:32
 3/29 anonim ***** válasza:
52%
Az itteni inceleknek hihetetlenek ezek a sztorik. Ők limitáltak, ilyen nem történhet meg a valóságukban. Ezt vedd tőlük bóknak, kérdező.
2021. jún. 29. 14:41
 4/29 anonim ***** válasza:
94%

Tuti kamu

Nőként mondom, hogy csak a pasik hiszik azt hogy Huu de érdekel minket kinek mekkora stb

Ha nekem valami pletykálna hogy huuu a kis pistának mekkora van

... Hát engem abszolút hidegen hagy és nem fekszem le ettől vele.

Ez nagyon átlátszó kérdés

2021. jún. 29. 15:04
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

"A poén az, hogy a céges hóditásaimat neki köszönhetem..."

A nagy francokat. Ez csak benneteket érdekel.

2021. jún. 29. 15:09
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Mit dolgozol, hogy a területi főnökkel együtt zuhanyoztok?
2021. jún. 29. 15:11
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

6# b*zibár meg néhány tr@nssz@l...😅🤣🤣🤣 simán elképzelhető a lőcsös d*ko 😅 amugymeg tutira kamu sztori az egész, de had álmodozzon a nyomor....

Először is területi/te főnököd mese szerint”... jóba kellene hogy legyenek, mert muszáj. Illetve ha valamelyik főnök ki akar túrni, az ki is fog, nem véletlen vagy alatta😂

Illetve meg sem kell magyarázniuk miért azonnali hatállyal bármikor szevasz-tavasz🥳

És persze a lényeg.... főnökkel” hamarabb jönnek össze a nők mint munkatárssal....

nameg nőként.... elmondanám a cerka méret lényege (ez b*zisan fog hangzani) de csak a pasikat érdekli a f*szmérce, nőket nem.

2021. jún. 29. 15:27
 8/29 A kérdező kommentje:
Egy autóipari beszállító multinál dolgozom, a területi főnök is ugyanolyan melós mint én, és munkásruhában van, nem civilben. Nem kell bizonyítanom semmit, vagy elhiszitek vagy nem a sztorit, de igaz. Aki meg azt mondja "nőként", hogy nem számít a méret, és itt nem a hosszon van a hangsúly hanem a vastagságon, szerintem az kamuzik, és valójában pasi. Nekem mindig pozitív visszajelzések voltak, és minden nő azt mondta, hogy sokkal jobb volt neki, mint egy kis mérettel. 😉
2021. jún. 29. 15:28
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze női trükk az egónövelés hogy jobban b*assz mert sz*r voltál😂 vagy hogy több kedved legyen adni.... men logic...
2021. jún. 29. 15:30
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen

A szarnak is azt szoktam mondani hogy jó, hogy ne törjem Csóri egóját😅😂

2021. jún. 29. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!