Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a főnököm elől elhappoltam a kiszemelt nőt?
Egyik kolléganőről van szó. Főnök időnként odajárkált hozzá, próbált jópofizni, csak utána nekem panaszkodott a kolléganő, hogy untatja a lakásfelújításával 🤣, de lényeg, hogy végül én vittem ágyba a csajt.
Főnök elég ideges is volt minap, mikor látta, hogy a kolléganő, az én kocsimból szált ki. 🤣 Csak területi főnököm, vagyis huszadik senki, max áztatni tud felfelé, de azt eddig is tette, mert soha nem nyaliztam neki. 🤣
A poén az, hogy a céges hóditásaimat neki köszönhetem, mert munka után mindketten fürdünk, és lecsekkolta, hogy elég nagy a méretem, irigységében meg ezzel szekálódott, meg terjesztette a cégnél.
*Bííp bííp*
Mi ez a hang? Óóóóó, a "kamukérdés-jelző" aktivizálódott. Az algoritmus hamar felismerte a kamukérdésekre jellemző retorikát és erős csúsztatásokat. De az i-re a pontot a kérdező "evidensnek gondolt általánosításai" tették fel.
Tuti kamu
Nőként mondom, hogy csak a pasik hiszik azt hogy Huu de érdekel minket kinek mekkora stb
Ha nekem valami pletykálna hogy huuu a kis pistának mekkora van
... Hát engem abszolút hidegen hagy és nem fekszem le ettől vele.
Ez nagyon átlátszó kérdés
"A poén az, hogy a céges hóditásaimat neki köszönhetem..."
A nagy francokat. Ez csak benneteket érdekel.
6# b*zibár meg néhány tr@nssz@l...😅🤣🤣🤣 simán elképzelhető a lőcsös d*ko 😅 amugymeg tutira kamu sztori az egész, de had álmodozzon a nyomor....
Először is területi/te főnököd mese szerint”... jóba kellene hogy legyenek, mert muszáj. Illetve ha valamelyik főnök ki akar túrni, az ki is fog, nem véletlen vagy alatta😂
Illetve meg sem kell magyarázniuk miért azonnali hatállyal bármikor szevasz-tavasz🥳
És persze a lényeg.... főnökkel” hamarabb jönnek össze a nők mint munkatárssal....
nameg nőként.... elmondanám a cerka méret lényege (ez b*zisan fog hangzani) de csak a pasikat érdekli a f*szmérce, nőket nem.
Igen
A szarnak is azt szoktam mondani hogy jó, hogy ne törjem Csóri egóját😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!