Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egészséges lelkületű az az ember aki...?
Aki elveszti egy közeli hozzátartozóját, és a gyászolás meg a család támogatása helyett szexuális dolgokon agyal?
Eléggé közel állt hozzá de csak testben van a családdal, fejben teljesen máshol jár... Csak nekem furcsa ez?
Egeszséges.
A szex eleve oldja a szorongást stresszt traumát. És trauma hatására is eleve johet.
Ezek olyan erzesek eleve amiket nem tudatosan iranyit az ember.
Filmet is lattam nem egy ilyet, meg a valoságban is tapasztaltam kiborulast es szexvonzatot egy sráctol.
1.voltam
Most két éves önmegtartóztatást kellene vállalnia?
Nekem az egyetlen elhunyt rokonomról pont az ugrik be, hogy ő azt szeretné, ha mind élnénk az életünket és nem miatta keseregnénk. Ezt már a halála előtte elmondta elég sokszor. És igaza is van.
Igaz én a halálhoz kicsit máshogy állok, mint a legtöbb ember, de erről több szót nem ejtek, mert gúnyolódás tárgya lenne.
A harmadik gyermekünk szívbetegen született, soha annyit nem szexeltünk, mint amíg kórházban volt… elhiheted, hogy nem voltunk boldogok, rettegtünk, hogy meghal a kisbabánk, de szükségünk volt egymásra, a testiségre.
Soha, egy pillanatra sem ítélnék el emiatt senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!