Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarják, hogy járjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják, hogy járjak valakivel?

Figyelt kérdés

Már többen mondták a nővéremnek, hogy szerezzen nekem egy pasit.

Tegnap is egyik ismerősünk megszólal, hogy szerezzél már a húgodnak egy pasit (én gyorsan tereltem a szót másra)

Ennyire el vagyok késve vagy miért akar mindenki összehozni valakivel?

15 éves vagyok

2010. aug. 26. 09:49
 1/7 emberke ***** válasza:
merrefele laksz?
2010. aug. 26. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:

mert nincs jobb dolguk azért.

nem vagy elkésve. hagyd őket, ne foglalkozz velük.

2010. aug. 26. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
nem vagy elkésve egyáltalán. manapság az a tendencia, hogy egy 15 éves lány már 20 pasin "túlvan" ők meg úgy tűnik be akarnak téged skatulyázni. csak azért, hogy legyen, nem kell pasit szerezned. majd ha jön valaki aki megérdemel téged, és szereted, akkor lesz párod. addig meg engedd el a füled mellett ezeket a dolgokat. hidd el, ráérsz, és becsülendő, hogy 15 évesen nem a pasizás jár a fejecskédben. 23/L
2010. aug. 26. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:

hááát dobj egy privit^^

17:)

2010. aug. 26. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

majd én is szeretnék, de nem úgy, hogy ők mondják meg, hogy mikor és kibe.

és nem akarok olyan lány lenni, mint a mostani 15 évesek :D

2010. aug. 26. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak viccelnek.
2010. aug. 26. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Az télleg elég izé, hogy a nővéred szerezne neked pasit, de ha jársz valakivel az csodálatos érzés lehet! Én is szeretnék de most nem járok senkivel... igaz 11 éves vok de 1x már jártam egy olyannal akit csak internetről ismertem...
2012. febr. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!