Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szüntetni a szerelem érzését?
van egy haverom , akit már ovis korom óta ismerek , és jó barátok vagyunk. néhány évvel ezelőt összejött a jelenlegi barátnőjével, azóta már 5 ször szakítóttak és jöttek össze újból . a lány nagyon jó fej , és őt is a barátomnak tartottam. a probléma csak annyi lenne, hogy néhány nappal ezelőt rádöbbentem , hogy én beleszerettem a csajba . Hiányzik nekem, szeretnék állandoan vele lenni, szeretném a kezét fogni, szeretném megcsókolni.
De nem tehetem , mert valószínüleg 2 barátot veszítenék el egyszerre. Egyikük sem tudja , hogy mit érzek, bár a lány a hétföi buli óta talán sejtheti. Más sem jár a fejemben napok óta , csak ő.
szeretném megszüntetni ezt az érzést, de nem tudom van -e egyáltalán lehetőség. van erre valami gyógyszer? vagy valami trükk esetleg? nekem semmi sem jutott az eszembe, léci segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!