Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő kell ahhoz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell ahhoz hogy valakit megismerjek, eldöntsem, meglássam valóban működik-e vele a kapcsolat, lehet-e belőle több is akár házasság, gyerekek? Megismerjem a rossz tulajdonságait is?

Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ja és csak 23 vagy...szóval igen

Dehát , próbáld ki max megszívod és akkor megtanulod.

2021. jún. 21. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Elhamarkodod bizony. Várd meg amíg felszáll a rózsaszín köd. Eltelik 1-2-3 év, néha több, ha utána is ezt érzed, akkor lehet tényleg ő a számodra megfelelő.
2021. jún. 21. 15:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Rendben. Nem akarok még gyereket.

Pontosan azért mert tesómék pl az elejétől kezdve passzoltak, nagyon aranyos pár voltak. Nagyon kedves volt a barátnője. 3 év után összeköltöztek aztán rögtön baba lett. Ennek anyum nem örült szerinte még várni kellett volna, először házasság utána a gyerek. Sógornőm azóta utálatos és megváltozott. Anyuék nagyon nem kedvelik. Viszont már 7 éve együtt vannak szeretik egymást.

Na mi ezeket a hibákat nem követjük el, nagyon fontos nekem hogy anyuék szeressék a barátom.

2021. jún. 21. 16:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap után mindenki aki szerelmes azt hiszi, hogy ő az igazi. Még alig ismeritek egymást.
2021. jún. 21. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

2-3 év kapcsolat, abból legalább egy év együttélés.

Azt kell kitapasztalni, hogy számíthatsz-e rá.

2021. jún. 22. 03:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem konkrétan a kérdéshez kapcsolódik, de mivel példaként leírtad, muszáj reagálnom...

Már ne is haragudj, de ha a tesódék 3 év után úgy döntöttek, hogy összeköltöznek és gyereket vállalnak, és anyukád kritizálni kezdi őket (a stílust csak elképzelni tudom) ahelyett, hogy örülne az unokának, és annak, hogy a fia boldog (és mint látható, azóta is az), akkor miért csodálkoztok, hogy a sógornőd "utálatos" lett és megváltozott irányába? Neked ez hogy esne, ha anyósod ilyen szinten beleugatna majd az életedbe, vagy legalábbis folyton azt éreztetné veled, hogy ő bizony máshogy csinálta volna ezt, vagy azt?

2021. jún. 22. 09:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
(#16al egyetértek.)
2021. jún. 22. 11:17
 18/19 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs igazatok, mert nem ez a dolgok rendje. Anya se azt sérelmezte főként hogy jön az unoka, hanem hogy először jó lett volna esküvő. Aztán ha kicsit eltelik az idő, a gyerek is. Anya csak 50 éves de már két unokája van (tesóméknál) . Fiatal még ő szerinte is meg szerintem is ehhez.

Én alapból nem fogom ezeket elkövetni mert én mindent megosztok velük akár párkapcsolat akár más dolog. Ha ők is úgy gondolják meg a párom is akkor összeköltözünk, esküvő és majd gyerek. De még em érzem hogy este fel tudnék kelni vagy ha hisztizik sír el tudnám viselni hosszan.

Amúgy az biztos hogy előtte nem voltunk rosszban a sógornőmmel, de ez nem olyan nagy dolog szerintem, csak a sógornőm fújta fel ennyire. Anya azóta szereti a kicsiket.

Azt nem tudom engem, hogy érintene egy ilyen beszólás, megjegyzés.

Visszakapcsolódva a kérdéshez köszönöm az eddigi válaszokat.

2021. jún. 22. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatod rád tartozik, nem a szülőkre. Jó dolog folyamatosan haladni, de csak a szülők miatt összeházasodni butaság, számomra azt jelenti, hogy nem vagy még felnőtt és még mindig szüleid döntenek. Sógórnőd 3 év együttélés után, már reálisan el tudta dönteni, hogy akar gyereket vagy sem, amit jól mutat, hogy azóta is boldogok. Megértem, hogy anyudékkal utálatos, hiszen vele akartak szólni az életébe.
2021. jún. 27. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!