Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem vagyok jóképű, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jóképű, akkor van bármi értelme időt pocsékolni társkeresésre?

Figyelt kérdés
Több forrásból megerősítve is egy átlagos kinézetű (5-6/10 pontos) férfi vagyok, amit lehetett azt már megtettem a külsőm javítása érdekében, az arcomon sajnos nem tudok változtatni, így el kell fogadnom hogy a nők 90%-a átnéz rajtam. Van értelme így foglalkozni a társkereséssel, vagy inkább felejtsem el az egészet?
2021. jún. 20. 20:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Online társkeresőt is kipróbáltam már, több száz lányt kedveltem de egyetlen match sem volt.
2021. jún. 20. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Nincs es inkabb 99%
2021. jún. 20. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
5-6/10 mióta rossz ? Az emberek többsége kb ezen a szinten mozog. (Meg amúgy a pontozgatás egy fasság)
2021. jún. 20. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Mióta rossz? Az ezt jelenti hogy nem vagyok vonzó, csak egy átlag valaki akit le sem szarsz.
2021. jún. 20. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Tetszik, hogy időt szakítottál a belső értekeidre és azokról is írtál pár sort! OHH WAIT! :D

Felszínesség talaján maradva, ha nekem tök átlagosként (szintén pfujj pontozás és szintén 5-6/10***) is sikerült összehozni 8 randit 2 hónapos próbálkozás alatt, akkor hol a hiba? A kérdés költői, reád bízom a választ. :)

***Anno Photofeeler 5 körül, Gyiken anno régi accal kitett "rate me" topikomban privátban meg átlag 6,5 (ebből vonjuk le az udvariassági feles faktort).

(Az egy nyolcasnak azóta is kézcsók, állítólag neki tényleg bejöttem 😍😅)

De ugye a "szépség" szubjektív! :)

2021. jún. 20. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A plasztikai sebesz megcsinal szepre. Menj el hozza.
2021. jún. 21. 01:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A gondolkodasod az idopocsekolas, nem a kinezeted.
2021. jún. 21. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!