Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek féltenem kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltenem kell a barátnőmet, hogy elhagy valakiért, ha olyan helyre megy dolgozni ahol sok férfi kollegája lenne?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 19:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

A vicc, hogy csak egy próbanapra ment el 😂

és ez elég is volt.

2021. jún. 21. 11:02
 22/30 anonim ***** válasza:
18 Nő vagyok. És mint fentebb is írtam, sosem csaltam meg senkit. Tök mindegy volt, hány pasi volt körülöttem, mivel válogatós nő vagyok és csak olyannal vagyok párkapcsolatban akit emberileg is nagyra becsülök. De ebből a kommentedből is látszik a szövegértés teljes hiánya.
2021. jún. 21. 11:04
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat 😁

Persze tudom, hogy nem mindenki ilyen.

Csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire természetes dolog ez.

Mert a bizalom a legfontosabb. Csak egy idő után az ember elgondolkodik a dolgokon.

A negatív véleményeket természetesen figyelmen kívül hagyom, ugyanis senki nem ismer a jelenlévők közül. 😌

Felfogtam a látásmódotokat.

2021. jún. 21. 11:11
 24/30 anonim ***** válasza:
25%
Elmondom a hideg tényeket. Ma nem érték a kapcsolat. Pont le fogja szarni xy hogy foglalt. Annál nagyobb trófea. 8h keresztül viccelődés, kétértelmű megjegyzések, udvariaskodás, egyszóval nem 1 faszi fogja tenni a szépet. Ez ugye egy marha nagy rizikó, ha nagy a kísértés. És innen fog kezdődni a baj, mikor erről tudomást szerzel, mert nem lesz 1 perc nyugtod se, folytassam?
2021. júl. 1. 22:54
 25/30 anonim ***** válasza:
21%
24, pontosan leírta, hogy, hogyan működik ez. csak a sok szemellenzős rózsaszín ködben él...
2021. júl. 6. 22:54
 26/30 anonim ***** válasza:
27%
Hiába pontoztok le. Próbáljátok ki, hogy 2-3 évig olyanok között dolgoztok, aki napi szinten 8 órában "udvarolnak", kedves, figyelmesek, és mondjuk még külsőleg is bejönnek. Egyből érteni fogjátok. Nincs ilyenben részetek? Szerencsések vagytok.
2021. júl. 7. 08:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

26. Világ életemben férfiak közt dolgoztam. A kollégáim 99%-a férfi.

Sosem jöttem össze egyikkel sem. Nem vagyok ronda, sem kövér, és akad köztük is néhány jóképű. Nagyon jó kapcsolatban vagyok mindenkivel, több szinte barát is.

Jó esetben van tartása az embernek. Vagy a párja miatt nem lép félre, vagy mert nem akar kollégával kavarni, bevinni a magánéletet a munkahelyre.

Egyáltalán nem törvényszerű.

2021. júl. 7. 08:31
 28/30 anonim ***** válasza:
27%

"Jó esetben van tartása az embernek. Vagy a párja miatt nem lép félre, vagy mert nem akar kollégával kavarni, bevinni a magánéletet a munkahelyre."

Ja, van tartása, de milyen az, hogy össze vissza dugná a fél irodát gondolatban, csak a párja tartja vissza ebben. Ez normális? Aztán amikor csapatépítőre mennek, és az alkohol felerősíti ezeket az érzéseket az jó? Jó érzés, hogy a párunk mellett nedvesedünk másra is, aki napi 8 órában velünk van? De aztán csak nem tesszük meg. De miért is, mert van párunk, a francba is, de ha nem lenne, akkor aztán mindent bele.

2021. júl. 7. 08:36
 29/30 anonim ***** válasza:

28. Te már egy általános ffi-nő viszonyról, helyzetről beszélsz a munkahelyen.

A kérdés arra vonatkozott, hogy növeli e az esélyét a sok férfi kolléga félrelépésnek. Én erre válaszoltam személyes tapasztalatból, hogy nem!

27.

2021. júl. 7. 08:47
 30/30 anonim ***** válasza:
27-es! Lehet hogy pont nálatok nincs ilyen. Még. De hidd el nekem növeli, abban a pillanatban hogy pl kicsit mosolyszünet van otthon, mert ugye nincs olyan kapcsolat amiben minden mindig szuper. Aztán hamar megvan a másik karjába borulás.
2021. júl. 7. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!