Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek féltenem kell a barátnőmet, hogy elhagy valakiért, ha olyan helyre megy dolgozni ahol sok férfi kollegája lenne?
Világos 😁
Ezt a számot, most találtam és kb ugyan ez volt.
A kérdés, hogyha a végén rájön ,akkor miért nem lehet ő az?
Ha normális a párod, senkivel nem fog megcsalni, meg "csak úgy" lelécelni. Ha nem, külsőssel is megteszi.
Szvsz nagyon túlgondolod. Valamiért csak veled van, valamit jól csinálsz. Fölösleges féltékenynek lenned, meg fölösleges azon rugózz, mi lesz, ha...
10. vagyok.
0%...tehát igazam van! >:)
#16 Olyan vagy, mint Besenyő Pista bácsi, neked már akkor is igazad van, amikor kérdezel. Há nem? Há de! Megint!
És persze ugyanúgy hülyeséget beszélsz. A kapcsolattól és a személytől függ, nem külső körülményektől, amiket te annyira szeretsz okolni. A butaságért jár a lepontozás, nem az igazságért.
Persze, értjük mi, hogy neked csak az anyagias, számító insta cafkák a nők a többit észre sem veszed, ezért úgy érzed, van egy általános tapasztalatod a nőkről. De ez meg butaság és azt nehéz lenne felpontozni.
17.-nek.
Aha...tehát te, mint pasi, 1:1, ugyanúgy félrelépsz ha egy melegbárba mész dolgozni, mintha egy női röplabdacsapat gyúrója lennél?
Mert én biztos nem.
Azt figyeltem meg, hogy olyan helyeken ahol közel azonos a férfiak-nők aránya, sokkal jobban megy a kavarás, mint ahol el van tolódva az egyik irányba.
Én mindig sok férfi között dolgoztam, de nem nyomultak jobban ezért, egyébként is figyelik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!