Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek féltenem kell a barátnőmet, hogy elhagy valakiért, ha olyan helyre megy dolgozni ahol sok férfi kollegája lenne?
nem.
és tanulj meg megbízni a párodban, alapvető egy kapcsolathoz.
KB azt tudom mondani, amit az 1es,annyi hogy inkább amíg szeret, már persze feltételezve, hogy jelenleg szeret. Ha megromlik a kapcsolat és olyan típus, aki előbb keres másikat, mint, hogy szakít, akkor meg mindegy hol dolgozik. Dolgozhat egy apáca zárdában is, ha már nem tekint rád úgy, akkor úgyis talál mást.
Én a helyedben nem aggódnék ezen, ha hűséges típusnak tartom és bízom benne. Ha meg ez nincs meg, akkor kár az időt fecsérelni.
Azt döntsd el, szerinted megbízható-e? Ha igen, ne parázz!
Nem azért 😂
Csak kíváncsi voltam a köznép véleményére, és pont erre számítottam.
Sajnos már megtörtént a dolog. 😁
Bizalom megvolt meg minden tehát nincs ilyen probléma velem jelenleg sem😌.
Ha menni akar hagy menjen. Nem is féltem én, de előbb utóbb már kezd sok lenni. Mindig azt hiszi az ember, hogy na most talán és erre NOPE. :3
Minden sarok mögött lehet jobb kapás.
De örülök, hogy mindenki ilyen pozitívan gondolkodik a dolgokról! 😁
Remélem nektek minden okésul megy.
Milyen hely és meló?
Azaz kik/mik ezek a pasik? Alkesz nyugdíjas őrök egy sertéstelepen, vagy egy menő irodában, havi 900-at kereső, sármos, 40-es, férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!