Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek féltenem kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltenem kell a barátnőmet, hogy elhagy valakiért, ha olyan helyre megy dolgozni ahol sok férfi kollegája lenne?

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Mi nők nem olyanok vagyunk :0
44 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha szeret téged, akkor nem
2021. jún. 20. 19:32
 2/30 anonim ***** válasza:
92%

nem.

és tanulj meg megbízni a párodban, alapvető egy kapcsolathoz.

2021. jún. 20. 19:36
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
Miért kellene? Az utcára is kimegy, és ott is sok férfi van. Felesleges ilyen gondolatokkal mérgezned a kapcsolatotokat.
2021. jún. 20. 19:37
 4/30 anonim ***** válasza:
87%

KB azt tudom mondani, amit az 1es,annyi hogy inkább amíg szeret, már persze feltételezve, hogy jelenleg szeret. Ha megromlik a kapcsolat és olyan típus, aki előbb keres másikat, mint, hogy szakít, akkor meg mindegy hol dolgozik. Dolgozhat egy apáca zárdában is, ha már nem tekint rád úgy, akkor úgyis talál mást.

Én a helyedben nem aggódnék ezen, ha hűséges típusnak tartom és bízom benne. Ha meg ez nincs meg, akkor kár az időt fecsérelni.

Azt döntsd el, szerinted megbízható-e? Ha igen, ne parázz!

2021. jún. 20. 19:37
 5/30 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem feltsd, kit tudja manapsag mar mindenhol farkasemberek es vampirok garazdalokodnak. Egy harapas es annyi.
2021. jún. 20. 19:42
 6/30 anonim ***** válasza:
72%
Fú, de utálom az ilyet. Szerintem az élete során még több száz férfival fog találkozni. Jó, hogy nem zárod be a szobajába és tartod ott. Aki ilyen miatt félti a párját, az olvasson féltékenység kezelésevel kapcsolatos szakirodalmat.
2021. jún. 20. 19:42
 7/30 A kérdező kommentje:

Nem azért 😂

Csak kíváncsi voltam a köznép véleményére, és pont erre számítottam.

Sajnos már megtörtént a dolog. 😁

Bizalom megvolt meg minden tehát nincs ilyen probléma velem jelenleg sem😌.

Ha menni akar hagy menjen. Nem is féltem én, de előbb utóbb már kezd sok lenni. Mindig azt hiszi az ember, hogy na most talán és erre NOPE. :3

Minden sarok mögött lehet jobb kapás.

De örülök, hogy mindenki ilyen pozitívan gondolkodik a dolgokról! 😁

Remélem nektek minden okésul megy.

2021. jún. 20. 19:46
 8/30 anonim ***** válasza:
82%
Annyi a titok, hogy jol megvalogatom kivel kezdek, igy nem erhet baleset. Nem azert szoktak a nok megcsalni, mert jott egy jobb, hanem azert, mert fele annyit sem ersz, mint amit annak idejen mutattal magadbol. Ha ehhez kishituseg is tarsul, mar csak ido kerdese, hogy mikor esel ki a pixisbol. Az, hogy nem csinaltal feltekenysegi jelenetet egy ilyenbol nem azt mutatja, hogy mekkora kiraly vagy, hanem azt, hogy neked mar ez is eleg ahhoz, hogy pincsikent erezd magad. Bizony, mindig lesz jobb ferfi nalad. Mindenkinel lesz jobb. Ezen az segit, ha emberileg fejleszted magad, nem az, ha bezarod egy kalitkaba.
2021. jún. 20. 19:53
 9/30 anonim ***** válasza:
97%
ha te is tudod, hogy nem ezen múlik, mi a fenének írtad ki a kérdést? a következő párod kb. ugyanekkora eséllyel fog megcsalni akkor is, ha női munkahelye van.
2021. jún. 20. 19:53
 10/30 anonim ***** válasza:
0%

Milyen hely és meló?

Azaz kik/mik ezek a pasik? Alkesz nyugdíjas őrök egy sertéstelepen, vagy egy menő irodában, havi 900-at kereső, sármos, 40-es, férfiak?

2021. jún. 20. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!