Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak csúnya emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak csúnya emberek?

Figyelt kérdés
Jó tudom hogy ez relatív, de van egy pár nagyon csúnya ember.
2010. aug. 25. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod azt, hogy miért vagy?
2010. aug. 25. 22:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
és miért vannak hülyék?
2010. aug. 25. 22:24
 3/14 anonim ***** válasza:
mert ők másban jók. egy ember élete rengeteg apró dologtól függ és lehet h ha az illető szép lenne akkor nem találná fel ezt vagy azt, mert beszippantaná őt a szépségipar.
2010. aug. 25. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy te is találj párt magadnak.
2010. aug. 25. 22:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

22:24-essel egyet értek és hogy miért vannak hülyék? engem ez jobban idegesít...

de hiába is...nagy az isten állatkertje...

2010. aug. 25. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:

én csak két igazán csúnya embert láttam életembe, de szerintem szórakoztató arcok, mármint azok akik karakteresek,nem az ilyen ápolatlanokra gondolok. és ha meglátok egyetkettőt, akkor felderülök és azt gondolom magamban köszi anyu és apu hogy én nem ilyen vagyok, de azért nem itélem el őket, nálam a csúnyaság ami a pasikat illetti nem kizáró ók, a csúnya nő más mint a csúnya pasi

ez egy külön filozófia. egyébként meg kell a kontraszt néha csömört kapok a

7/14 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyák nincsenek, inkább csak igénytelenek.
 8/14 anonim ***** válasza:
szépektől
2010. aug. 25. 22:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

nincs jobb dolgod, ember, minthogy ilyen kérdéseket teszel fel? most komolyan? és ez mióta szerelem szex kategória?

A tudományok topicnál mondjuk már nagyobb hülyeségeket is megmagyaráztak egyesek..És szerinted amúgy miért vannak?

2010. aug. 25. 22:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem lennének csúnyák nem lennének szépek sem, mert nem tudnánk külömbséget tenni. Cssak átlagosak lennének. ÉÉÉted?
2010. aug. 25. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!