Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy dagadt csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy dagadt csak dagadttal jöhet össze komolyan?

Figyelt kérdés

Szemét vagyok mi?:D ugyis törlik a kérdésem dehogy mér azt nemtudom mert EZ EGY KÉRDÉS ÉS NEM PROVOKÁCIÓ!!!:)

szerintem<===3

2010. aug. 25. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem
2010. aug. 25. 22:22
 12/21 A kérdező kommentje:

faker gecci! van valaki akinek jó teste van mégis dagadttal jár?

szerintem<===3

2010. aug. 25. 22:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Szerintem.

2010. aug. 25. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon gagyi ez a "szerintem<===3" szöveg...
2010. aug. 25. 22:59
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. aug. 25. 23:49
 16/21 A kérdező kommentje:
szerintem<===3
2010. aug. 25. 23:49
 17/21 A kérdező kommentje:

ejj de be lettem oltva:(

ezekszerint dagadttal nem jár senki aki nem szélsőséges...

bocsánat ha megbántottam valakit..azoknak egy jótanács: FOGGYÁL LE!!!

akkor szerintem nélkül:

<===3

2010. aug. 25. 23:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Dehogy. Kinek a pap, kinek a paplan... Nekem elég sok ismerősöm van (fiúk és lányok is) akik átlagos vagy vékony testalkatúak, és a kövérekre buknak. Miért olyan lehetetlenség ez? Azonkívül az arc számít leginkább, mert bizonyított tény, hogy mindenki a saját arcához leginkább hasonlót keres másokon.

21/L (vékony lány, kigyúrt baráttal, tehát nem ezért írtam azt, amit)

2010. aug. 26. 10:32
 19/21 Kerstin válasza:
Szerintem nem testsúly függő a szex,és nem szabad így elkülönítve nézni a dolgokat!!!!
2010. szept. 15. 23:13
 20/21 anonim válasza:
Nyugodtan megfogalmazhattad volna udvariasabban is a kérdésed. Válaszolva viszont rá: nem. Nekem túlsúlyom van, mindkét eddigi nagyon komoly (több éves) kapcsolatomban a pasi igen vékony volt. Ahogy őket nem érdekelte az én túlsúlyom, engem nem érdekelt, hogy ők milyen soványak. Ez így normális. Nem a testébe voltam szerelmes, hanem a személyiségébe és fordítva.
2010. szept. 15. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!