Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet ennyire torz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ennyire torz az önképem? Én úgy gondolom hogy egész jól nézek ki, viszont a lányok szemében egyáltalán nem vagyok vonzó, nagyon elkeserítő visszajelzéseket kapok. F

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Akkor muti, hogy nézel ki. Lehet azokkal a lányokkal van a baj. 29N
2021. jún. 18. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Haha. Egyébként én is így vagyok ezzel (nőként), pedig tudom, hogy objektíve ronda vagyok és rondának kellene látnom magam, de egy csomószor simán átlagosnak érzem magam.

Azért mégiscsak a külső visszajelzések számítanak szerintem. Nyilván nem véletlenül kínoztak az iskolában 12 éven keresztül és nem nem azért van rosszul tőlem minden pasi, mert olyan jól nézek ki. Az agyad csalóka trükköket tud játszani veled.

2021. jún. 18. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kép?
2021. jún. 18. 20:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Kétlem hogy az a tóbb száz nő téved akitől valamilyen formában már kaptam visszajelzést :D

5/7 anonim ***** válasza:
82%
A kisugárzás is fontos. Hang, mozgás, illat, fellépés, kisugárzás, beszéd, testtartás, stb. Önmagában a külső nem dönti el, hogy ki vonzó.
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Több száz nő? Atyagatya, hogyan szedtél össze ennyi visszajelzést?

Feltételezem, hogy nem élőben. Akkor meg csak fotót láthattak rólad, igaz? Gondolom neten. Akkor csak nem vagy fotogén, rossz a fényképarcod, szerencsétlen fejet vágsz a képen, vagy rosszak voltak a fények a képen. Nem jelenti feltétlenül, hogy ronda vagy. Egy élőben szimpatikus, jó kisugárzású emberről is lehet ótvat fotókat készíteni.

2021. jún. 18. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Hello. Valószínűleg gáz vagy, ha a visszaélések is ezt támasztják alá. Én is azt gondoltam magamról, hogy átlagos férfi vagyok, vagy egy picit jobb is néha. Mondjuk az gyanús volt, hogy 1 nővel sem sikerült összejönni 10 évig. Nem értettem, hogy hol a hiba, mert nem gondoltam magam különösebben gáznak. Aztán akaratlanul kihallgattam egy beszélgetést, ahol nők rólam beszéltek, az volt a téma, hogy én milyen ronda, gáz pasi vagyok, meg hogy bottal sem piszkálnának meg, stb. Akkor megértettem miért nem megy az ismerkedés. Azóta nem próbálkozok senkinél évek óta, elengedtem ezt a témát. Persze ábrándozni szoktam, de nem lépek a tettek mezejére soha. Nem akarok egy nőt sem terhelni azzal, hogy le kelljen koptatnia.
2021. jún. 19. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!