Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ennyire torz az önképem? Én úgy gondolom hogy egész jól nézek ki, viszont a lányok szemében egyáltalán nem vagyok vonzó, nagyon elkeserítő visszajelzéseket kapok. F
Haha. Egyébként én is így vagyok ezzel (nőként), pedig tudom, hogy objektíve ronda vagyok és rondának kellene látnom magam, de egy csomószor simán átlagosnak érzem magam.
Azért mégiscsak a külső visszajelzések számítanak szerintem. Nyilván nem véletlenül kínoztak az iskolában 12 éven keresztül és nem nem azért van rosszul tőlem minden pasi, mert olyan jól nézek ki. Az agyad csalóka trükköket tud játszani veled.
Kétlem hogy az a tóbb száz nő téved akitől valamilyen formában már kaptam visszajelzést :D
Több száz nő? Atyagatya, hogyan szedtél össze ennyi visszajelzést?
Feltételezem, hogy nem élőben. Akkor meg csak fotót láthattak rólad, igaz? Gondolom neten. Akkor csak nem vagy fotogén, rossz a fényképarcod, szerencsétlen fejet vágsz a képen, vagy rosszak voltak a fények a képen. Nem jelenti feltétlenül, hogy ronda vagy. Egy élőben szimpatikus, jó kisugárzású emberről is lehet ótvat fotókat készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!