Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül lévő férfiak, ki hogy bírja ilyenkor a nyári ruhákba öltözött nők látványát? Nem nyomasztó és elkeserítő nagyon még ez is a meleg mellett?
Figyelt kérdés
2019. jún. 11. 20:53
1/15 anonim válasza:
Hát.ööö...Nem?Szeretem a szépet.
3/15 A legrosszindulatúbb válasza:
Miért lenne nyomasztó és elkeserítő a kidobott csöcsök és combok látványa? Nem értem a logikát...
4/15 anonim válasza:
Hát, ma láttam egy olyat, hogy egy dongalábú asszony volt valami cicanadrágban, szőrös karokkal, melltartó nélküli derékig érő nyúlványokkal.
Nem lettem elkeseredett.
5/15 anonim válasza:
Amikor gondolkozol, hogy miért nem akarnak veled ismerkedni, gondolj erre. Mint az állatok, szenvedsz egy kis bőr látványától. Ki akar állatokkal kapcsolatot?
6/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyen melegben is hordanak farmert a csajok :/
Hát úgy tűnik szégyenlősek...
7/15 anonim válasza:
De, engem is nyomaszt. Főleg az, hogy én csak nézhetem, de igazából azt is inkább csak távolról.
8/15 anonim válasza:
Átérzem a fájdalmad kérdező, én igyekszem a földet nézni, vagy csak simán más irányba, hogy ne gyötörjön a látvány...
30F
9/15 anonim válasza:
Ösztönzőleg hat! Több kedvem van ismerkedni.
Poén 5 éve kb megismertem a buszon egy szép vékony lányt....megtaláltam társkeresőn randiztunk. Kiderűlt nagyon igénytelen minden téren. Ma láttam 2,5szer akkora lett mint akkor. Vagy valami nővére volt?
10/15 anonim válasza:
Engem csak a mezítlábasság zavar, mert lábfétises vagyok. Néha már azt kívánom magamnak, hogy verne már meg egy nő a szép tappancsaival, hogy ne legyen olyan fontos számomra egy női lábfej....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!