Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hogyan képesek kiválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogyan képesek kiválasztani a rengeteg jelentkezőből a megfelelő férfit ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában?

Figyelt kérdés
Én egyre jobban azt tapasztalom hogy sehogy .

2021. jún. 18. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:

Én minden apró jelre figyelek egy emberrel kapcsolatban ,illetve a viselkedésére is .

Jó emberismerő vagyok ,àltalàban könnyen megmondom ki hazudik és ki nem .

Volt màr hogy egy làny itt bukott le gyakorin hogy hazudott ,persze tagadta :)

2021. jún. 18. 11:22
 62/70 anonim ***** válasza:
90%
Mázli, hogy a nők sose hazudnak. :)
2021. jún. 18. 11:22
 63/70 anonim ***** válasza:
#62 Ugyan ezt teszik a nők is.. Ha meg azt tapasztalom, hogy minden férfi hazudik, akkor simán nem fogom erőltetni senkivel a dolgot, mert nem muszáj kapcsolatban lenni.
2021. jún. 18. 11:26
 64/70 anonim ***** válasza:
0%

"Mázli, hogy a nők sose hazudnak"

Akkor hogy lehetnek nok parlamenti kepviselok?

37F incel

2021. jún. 18. 11:26
 65/70 anonim ***** válasza:
78%
Azt pl. nem értem, hogy az szerinted miért biztos rossz kapcsolat, ha a kapcsolat előtt az egyik fél csapongó volt. Ha nem a kapcsolat alatt az, nem tökmindegy? Neked lehet, hogy rossz, mert szupererkölcsös vagy, de nem mindenki olyan. Nem mindenkinek ugyanaz a rossz kapcsolat.
2021. jún. 18. 12:21
 66/70 A kérdező kommentje:
Nekem nem fér bele az ha egy lànynak volt 50 partnere ,én ilyen maradi vagyok :)
2021. jún. 18. 13:04
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ha nem is tudod meg soha 🤪
2021. jún. 18. 13:29
 68/70 anonim ***** válasza:
100%

Ne a tökéletest keresd, mert el fog telni ezzel az életed (és megsúgom: nincs tökéletes). Keresd az elég jót.

Nekem nagyon fura lenne, ha arról kérdezne az, akivel ismerkedek, hogy hány férfival voltam őelőtte. 2 éve vagyok együtt a párommal, de soha nem kérdezte ezt meg tőlem, én se tőle. Úriember egyébként se beszél a hódításairól, meg nem is releváns semmilyen szempontból.

2021. jún. 18. 13:53
 69/70 anonim ***** válasza:
100%
66: NEKED nem fér bele. És erre azt mondod, hogy a nő milyen hülye, hogy nem tudja, hogy a kapcsolata szar. Neki lehet, hogy nem az, mert más a hozzáállása. Talán arról kellene leszokni, hogy a saját ízlésedet tartsd az általánosnak, és hogy azt gondold, hogy aki nem úgy él, annak biztos szar az élete.
2021. jún. 18. 14:06
 70/70 A kérdező kommentje:

Nem én mondom hogy rossz az életük, hanem ők, hisz nem én panaszkodom milyen a párom hanem ők.

Nekem ez a nézőpontom, másnak más.

Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.

Ha eltelik úgy az életem hogy nem sikerül megtalálnom életem párját aki nem volt meg rajtam kívül még 100 férfinak akkor így jártam.

Illetve létezik tökéletes, de ő lehet csak számomra az.

Én például egy ragaszkodó lányra vágyom aki mindig velem akar lenni, a legtöbb férfi pedig menekül egy ilyentől.

Szóval én a számomra tökéletest akarom megtalálni, ami remélem sikerül, de ne biztos :)

2021. jún. 18. 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!