Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan képesek kiválasztani a rengeteg jelentkezőből a megfelelő férfit ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában?
Én minden apró jelre figyelek egy emberrel kapcsolatban ,illetve a viselkedésére is .
Jó emberismerő vagyok ,àltalàban könnyen megmondom ki hazudik és ki nem .
Volt màr hogy egy làny itt bukott le gyakorin hogy hazudott ,persze tagadta :)
"Mázli, hogy a nők sose hazudnak"
Akkor hogy lehetnek nok parlamenti kepviselok?
37F incel
Ne a tökéletest keresd, mert el fog telni ezzel az életed (és megsúgom: nincs tökéletes). Keresd az elég jót.
Nekem nagyon fura lenne, ha arról kérdezne az, akivel ismerkedek, hogy hány férfival voltam őelőtte. 2 éve vagyok együtt a párommal, de soha nem kérdezte ezt meg tőlem, én se tőle. Úriember egyébként se beszél a hódításairól, meg nem is releváns semmilyen szempontból.
Nem én mondom hogy rossz az életük, hanem ők, hisz nem én panaszkodom milyen a párom hanem ők.
Nekem ez a nézőpontom, másnak más.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
Ha eltelik úgy az életem hogy nem sikerül megtalálnom életem párját aki nem volt meg rajtam kívül még 100 férfinak akkor így jártam.
Illetve létezik tökéletes, de ő lehet csak számomra az.
Én például egy ragaszkodó lányra vágyom aki mindig velem akar lenni, a legtöbb férfi pedig menekül egy ilyentől.
Szóval én a számomra tökéletest akarom megtalálni, ami remélem sikerül, de ne biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!