Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hogyan képesek kiválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogyan képesek kiválasztani a rengeteg jelentkezőből a megfelelő férfit ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában?

Figyelt kérdés
Én egyre jobban azt tapasztalom hogy sehogy .

2021. jún. 18. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
10%

Bármelyik nőnek lehet rengeteg jelentkezője. Aki azt írja itt, hogy nincs, az hazudik.

Egyik barátnőmnek csináltunk Tindert közösen. Kis falusi leány, nem ért hozzá, segítettem neki. Teljesen átlagosan néz ki, semmi bombanő féle vonás nincs benne, sőt asszonyok, kicsit duci. Jobbra húztunk mindenkit. 1 hét leforgása alatt lett több, mint 1000 párja. A legtöbben őt is visszahúzták. Tömegesen írtak rá az emberek. Az összesnek elküldtük, hogy írjon Facebookon neki. Az engedélykérései között nagyjából 250 pasi üzenete várta. Szóval elvégeztem neki a piszkos munkát, őt meg hagytam válogatni. Ahogy a kérdező is írta, válogathatott a rengetegből. Mostmár randizik is valakivel, nem tudom melyikkel, abba már nem szóltam bele. Nőként roppant egyszerű az egész.

2021. jún. 18. 09:26
 32/70 A kérdező kommentje:
Nem írtam sehol hogy mindenki ilyen lenne.
2021. jún. 18. 09:26
 33/70 A kérdező kommentje:
Akkor csak van igazság abban amit írok :)
2021. jún. 18. 09:27
 34/70 A kérdező kommentje:

Amúgy se tud egy férfi ezzel a helyzettel mit kezdeni.

A nők válogatnak, aztán majd kiderül hogy milyet sikerült választani.

Én sose vágytam 100 nőre, meg hogy utánam epekedjenek.

Egész életemben azt a nőt kerestem akivel leélhetem az életem.

És tudom most fognak jönni a kommentek hogy meleg vagyok vagy lúzer de nem érdekel.

Mindenki azt választ magának akit szeretne, más kérdés hogy idővel milyenné válik az az illető mellette :)

2021. jún. 18. 09:30
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta hogy nincs jelentkező

Csak nem mindegy hogy milyenek

Hiába írnak rám 100an én nem tekintem őket jelentkezőnek

Azt a 2-3 férfit fogom annak tekinteni aki tetszik is

2021. jún. 18. 09:32
 36/70 A kérdező kommentje:
Ez így is van rendjén :)
2021. jún. 18. 09:32
 37/70 anonim ***** válasza:
94%
Akkor meg mi itt a kérdés?? Miért kell itt vergődnötök nap mint nap?
2021. jún. 18. 09:33
 38/70 anonim ***** válasza:
100%

Mert amióta szingli a kérdező kétségbe van esve hogy nincs párja ezért ide jár hibáztatni a csúnya gonosz nőket

Mondom ezt férfiként!!!

Mert már nekem unalmas

2021. jún. 18. 09:36
 39/70 A kérdező kommentje:

Én nem hibáztatok senkit, próbálom megérteni a nőket hogyan működnek.

Vagy induljak ki abból amit mindenki ír hogy a nőknek csak a tökéletes , filmsztár kinézetű férfi kell?

Mert egyre jobban erre erősítenek rá a nők :)

2021. jún. 18. 09:39
 40/70 A kérdező kommentje:

Óó párom lehetne számtalan, csak az a baj hogy én életem párját keresem, na a hiba itt van.

Tudom hülye vagyok, mert ez nem egy trendi felfogás de sajnos ilyen vagyok, és ilyen is maradok :)

2021. jún. 18. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!