Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan képesek kiválasztani a rengeteg jelentkezőből a megfelelő férfit ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában?
"Én pedig leírom őszintén hogy én milyen lennék az adott férfi helyében."
vs
"ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában"
:D :D :D
És nem is hajlandó változtatni rajta?
Pedig egy rendes férfi próbálna a kedvedben járni :)
Ó elméletben én is nagyon jól tudnám mit hogyan csinálnék egy kapcsolatban
De amikor benne vagy akkor nem csak rajtad múlnak dolgok hanem a párodon is.
A válaszod ez esetben teljesen jelentéktelen hiszen nincs kapcsolatod, láthatóan nem vagy nem is sok volt. Így csak elméletben tudsz okoskodni. Úgy meg hidd el mindenki nagyon okos
A Szinte kifejezés nem azt jelenti hogy nem mindenki?
Vagy én tévednék? :D
Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, és eddig 2 volt, 28 éves vagyok, szóval tudom miről beszélek :)
De akarod kérdezd meg a volt párom, ő szívesen leírja neked milyen vagyok :)
Nézd. Ha valaki ügyes a hazudozásban, akkor a legalaposabb szűrő se fog rámutatni a legelején arra, hogy sunyiság van a dologban. Ehhez idő kell. Egy kapcsolathoz nem lehet úgy hozzáállni már az elején, hogy nem hiszek el semmit a másiknak és állandóan gyanakszom arra, hogy hazudik.
A legtöbb ember valamilyen szinten szépíti magát a kapcsolat elején, de 1-2 év alatt ez a cukormáz leválik, mert már nem tartják fent a látszatot, elkényelmesednek. Ezeket észre lehet venni, de idő kell hozzá.
Párkereséskor nekem volt egy listám azokról a dolgokról, amik kizárják a párkapcsolat lehetőségét (pl. dohányzás) és egy olyan, amin azok voltak, hogy mit kell teljesítenie az illetőnek ahhoz, hogy igent mondjak rá. Nem volt egyszerű a dolog, de találtam olyat, aki mindegyiknek megfelelt, azóta is együtt vagyunk.
Nem szabad megalkudni, mert annak nem lesz hosszú távon jó vége.
Igen, lehetséges hogy én vagyok.
Én a 6 év alatt ameddig kapcsolatban voltam, még a legkisebb dologban se hazudtam a páromnak, se kegyes hazugság, se semmi nem volt.
Kíváncsi vagyok hány ilyen férfit ismertek :)
Szóval ismersz 2 lányt, milyen volt velük kapcsolatban és te már tudod is miről beszélsz 😂😂😂😂😂😂
2 lányra alapozol több milliót
Még szerencse hogy mind egyformák vagyunk, 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!