Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hogyan képesek kiválaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogyan képesek kiválasztani a rengeteg jelentkezőből a megfelelő férfit ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában?

Figyelt kérdés
Én egyre jobban azt tapasztalom hogy sehogy .

2021. jún. 18. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%

"Én pedig leírom őszintén hogy én milyen lennék az adott férfi helyében."

vs

"ha szinte minden férfi hazudik arról hogy ki ő valójában"

:D :D :D

2021. jún. 18. 09:19
 22/70 A kérdező kommentje:

És nem is hajlandó változtatni rajta?

Pedig egy rendes férfi próbálna a kedvedben járni :)

2021. jún. 18. 09:21
 23/70 anonim ***** válasza:
100%

Ó elméletben én is nagyon jól tudnám mit hogyan csinálnék egy kapcsolatban

De amikor benne vagy akkor nem csak rajtad múlnak dolgok hanem a párodon is.

A válaszod ez esetben teljesen jelentéktelen hiszen nincs kapcsolatod, láthatóan nem vagy nem is sok volt. Így csak elméletben tudsz okoskodni. Úgy meg hidd el mindenki nagyon okos

24/70 A kérdező kommentje:

A Szinte kifejezés nem azt jelenti hogy nem mindenki?

Vagy én tévednék? :D

25/70 anonim ***** válasza:
100%
És nyilván te vagy a kivétel 😂😂😂😂😂😂😂
2021. jún. 18. 09:22
 26/70 A kérdező kommentje:

Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, és eddig 2 volt, 28 éves vagyok, szóval tudom miről beszélek :)

De akarod kérdezd meg a volt párom, ő szívesen leírja neked milyen vagyok :)

2021. jún. 18. 09:22
 27/70 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Ha valaki ügyes a hazudozásban, akkor a legalaposabb szűrő se fog rámutatni a legelején arra, hogy sunyiság van a dologban. Ehhez idő kell. Egy kapcsolathoz nem lehet úgy hozzáállni már az elején, hogy nem hiszek el semmit a másiknak és állandóan gyanakszom arra, hogy hazudik.

A legtöbb ember valamilyen szinten szépíti magát a kapcsolat elején, de 1-2 év alatt ez a cukormáz leválik, mert már nem tartják fent a látszatot, elkényelmesednek. Ezeket észre lehet venni, de idő kell hozzá.

Párkereséskor nekem volt egy listám azokról a dolgokról, amik kizárják a párkapcsolat lehetőségét (pl. dohányzás) és egy olyan, amin azok voltak, hogy mit kell teljesítenie az illetőnek ahhoz, hogy igent mondjak rá. Nem volt egyszerű a dolog, de találtam olyat, aki mindegyiknek megfelelt, azóta is együtt vagyunk.

Nem szabad megalkudni, mert annak nem lesz hosszú távon jó vége.

2021. jún. 18. 09:23
 28/70 A kérdező kommentje:

Igen, lehetséges hogy én vagyok.

Én a 6 év alatt ameddig kapcsolatban voltam, még a legkisebb dologban se hazudtam a páromnak, se kegyes hazugság, se semmi nem volt.

Kíváncsi vagyok hány ilyen férfit ismertek :)

2021. jún. 18. 09:24
 29/70 anonim ***** válasza:
89%

Szóval ismersz 2 lányt, milyen volt velük kapcsolatban és te már tudod is miről beszélsz 😂😂😂😂😂😂

2 lányra alapozol több milliót

Még szerencse hogy mind egyformák vagyunk, 😂

2021. jún. 18. 09:24
 30/70 A kérdező kommentje:
Pont az a baj hogy szépíti magát a legtöbb ember, pedig nem kellene, mert az az őszinte, addig meg egy majdnem másik emberrel vagy együtt .
2021. jún. 18. 09:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!